31.01.2023, 11:19

Переваги сайтів для вашої компанії

Ольга Станішевська | Все новости автора

 

Корпоративний сайт є потужним маркетинговим інструментом. Добре підтримувана сторінка в Інтернеті може допомогти вам отримати конкурентну перевагу у вашій галузі та покращити імідж вашої компанії. Саме тому варто відкрити магазин в Інтернеті, якщо у вас є мережа чи локальна торгова точка.

Сайти старіють з часом

Створення сучасного веб-сайту дає багато переваг, зокрема допоможе отримати більше потенційних клієнтів, збільшити продажі, покращити ваш професійний бренд і обслуговування клієнтів завдяки використанню найновіших інструментів веб-маркетингу.

Згідно з останніми дослідженнями, приблизно 50% усіх малих і середніх підприємств не мають або мають застарілі сайти.

Нижче наведено набір переваг створення нового продукту для малого та середнього бізнесу:

1. Підвищення ефективності реклами

Включення адреси вашого сайту до всіх ваших рекламних матеріалів допоможе вам розмістити додаткову інформацію та спонукатиме відвідувачів перевірити вашу сторінку, щоб дізнатися більше про компанію, її продукти чи послуги.

2. Економія витрат на друк і розповсюдження

Веб-сайт може діяти як брошура або онлайн-каталог, який можна змінити або оновити в будь-який час. Якщо ви використовуєте систему керування вмістом (CMS), то можете швидко та безкоштовно вносити зміни.

3. Легкий доступ до нових клієнтів

Ви можете існуючі клієнти можуть відправити сторінку своїм колегам, друзям і родичам, використовуючи лише URL-адресу. Спонукати їх до цього можна за допомогою реферальних програм.

4. Простота використання та оновлення

Якщо сайт зроблено належним чином, він завжди буде актуальним завдяки тому, що ви можете легко редагувати його з будь-якого комп’ютера, планшета чи телефону. Більше не потрібно платити розробникам кожного разу, коли ви хочете додати новий продукт, послугу чи вміст.

5. Покращення продуктивності

Сайт підвищує ефективність вашого бізнесу, тому що ви витрачатимете менше часу на пояснення клієнтам деталей свого продукту чи послуги, оскільки вся ця інформація доступна на вашому  сайті 24/7.

6. Навчання клієнтів

Ваш  сайт може пропонувати безкоштовні поради щодо ваших продуктів і послуг. Ця інформація має бути доступною в будь-який час у добре продуманий і послідовний спосіб.

7. Розвиток свого ринку

Інтернет дозволяє компаніям подолати географічні бар'єри та стати доступними з будь-якої частини світу для потенційного клієнта, який має підключення до Інтернету. Продавати продукти в Інтернеті дешевше та легше для вас та ваших клієнтів.

 

Рубрика - Правозащитник: