Можливості швидкого пошуку клініки з Medcard24

Ольга Станішевська | Все новости автора

Вдалий вибір клініки важливий для якісного лікування, проведення профілактики хвороб чи щеплення. Добре, якщо в одному закладі працюють всі потрібні вам спеціалісті, проводяться необхідні дослідження та маніпуляції. Як же знайти клініку недалеко від дому, яка відповідатиме всім вашим вимогам? 

Платформа Medcard24 допоможе у пошуку і лікарні, і спеціаліста для ефективного та швидкого лікування. За посиланням https://medcard24.net/clinics/kyiv/ зібрано всі медичні заклади столиці. Такі розділи сформовані для Дніпра, Одеси, Харкова, Львова та інших міст України. 

На що звертати увагу при виборі клініки?

Загалом при пошуку лікарні рекомендується звернути увагу на наступні фактори:

  • досвід та кваліфікація медичного персоналу;
  • технічні можливості та наявність сучасного обладнання;
  • репутація клініки та відгуки пацієнтів;
  • відстань до закладу та доступність транспортних засобів для того, аби добратися до нього;
  • вартість послуг тощо.

Зверніть увагу на ці характеристики при виборі клініки, щоб забезпечити собі найкраще лікування. Багато інформації про кожен заклад можна знайти на сайті medcard24.net. Він допоможе швидко зорієнтуватися та підібрати найкращий варіант. 

Як створити особистий кабінет пацієнта на Medcard24?

Щоб зареєструватися на платформі та користуватися всіма її послугами, потрібно провести кілька простих дій:

  1. Відкрийте ваш інтернет-браузер, введіть адресу https://patient.medcard24.net/.
  2. Впишіть свій номер мобільного телефону в спеціальне поле та натисніть кнопку «Далі».
  3. Введіть цифровий код, що прийде вам на телефон у смс.
  4. Заповніть реєстраційну форму, вказавши персональну інформацію, адресу проживання, давши згоду на обробку персональних даних.
  5. Для активації потрібно буде вказати пароль та адресу електронної пошти, на яку прийде підтвердження. Увійти до особистого кабінету можете тільки ви. 

При подальшому користуванні платформою вам буде потрібно тільки ввести номер телефону та ваш пароль. Цього достатньо, аби отримати всі переваги сервісу. Платформа надасть вам широкі можливості пошуку лікаря та клініки, запису на консультації онлайн, збереження всієї інформації про терапію в електронній медичній карті.

теги: