06.06.2023, 20:58

"Життя немає, але все добре": Як "почекуни" розважаються у Сєвєродонецьку

Альона Тихоненко | Все новости автора
Сєвєродонецьк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області "почекуни" радіють можливості гуляти, випивати щодня й розповідають, що у місті начебто "все чудово".

Відповідне відео опублікував Telegram-канал "]]>Северодонецк | ЛХС 1934]]>", передає Час Пік.

Місцева "еліта" у відео хизується своїм так званим "відпочинком" на зруйнованому ринку. Крім того, вони розповідають наскільки "чудово" їм жити в умовах "руського миру". Також місцеві "почекуни" переконані, що війну обов'язково виграє лідер РФ та ще й готові допомогти йому.

Це відео одразу викликало бурхливі емоції у користувачів мережі. За їхніми словами, вони зовсім не впізнають рідне місто, і серед учасників відео є чимало їхніх знайомих:

"Сині сидять, що ще треба від життя"

"Ось ви й дочекались. Тепер залишилось тільки бухати посеред руїн"

"Замінили людей, немає на вулиці, крім оцих п'яниць. Але у них "все добре"

"Як страшно…. З цими людьми ми жили поруч. Як ми цього не бачили раніше?!"

"Найрозумніший й адекватний на відео - собака, лежить там і чекає, поки Середньовіччя закінчиться. Стоять на руїнах ринку і сміються, добре у них все...."

"Після деокупації нашого міста всі швидко перевзуються, а дід ще й в перших рядах!"

Нагадаємо, що нещодавно у мережі на відео показали, скільки коштують сезонні овочі та фрукти на ринку в окупованому Сєвєродонецьку.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Нові магазини, ремонти без вихідних та секції для дітей": у мережі розповіли про "життя" в окупованому Сєвєродонецьку

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик