Клініка Ізраїльської медицини Медейра

Вже понад 7 років клініка Ізраїльської медицини Медейра надає медичні послуги на найвищому професійному та експертному рівні в Україні. На сьогоднішній день у клініці зібрано передові підходи, європейські стандарти до протоколів діагностики та лікування, а також найкращі фахівці з України та Ізраїлю. 

Ми об'єднуємо Ізраїльські технології, найновітніші підходи в медицині, що дозволяє виставляти точний діагноз та своєчасно планувати тактику лікування. 30-річний досвід фахівців та сучасне обладнання дозволяють виявляти патологію на ранній стадії.

Найкращі фахівці з України та Ізраїлю

Запрошені фахівці з Ізраїлю впроваджують новітні методики та технології, що дозволяє брати найскладніші клінічні випадки. Науковці НДІ ім. А. А. Шалімова впроваджують авторські методики, що гарантує ювелірність та високу технологічність. Українські лікарі спільно зі своїми Ізраїльськими колегами спільно проводять складні операції та дають можливість пацієнтам бути здоровими та щасливими.

Клініка Медейра поєднує понад 30 різних напрямків для дорослих та дітей. Для дорослих в клініці Медейра є послуги як в хірургії так і в поліклініці. 

Технологічність та стандарти GMP

Оснащення операційних за європейськими стандартами GMP (Good Manufacturing Practic) з особливою системою вентиляції та HEPA Фільтрів створює негативний тиск і систему потоку повітря всередині, виключаючи потрапляння «брудного повітря». Спеціальний мікроклімат "без бактерій", виключає ускладнення та гарантує швидке відновлення.

Хірургічний блок поєднує гібридну операційну та ізраїльські технології.

Гібридна операційна поєднує в собі системи хірургії та візуалізації, що дозволяє одночасно точно поставити діагноз та забезпечити ефективне оперативне втручання з високою точністю.

Операційні та обладнання експертного класу

Гібридна операційна дозволяє мінімізувати травматичність, гарантувати високу точність, знизити ризик ускладнень та прискорити реабілітаційний період.

Обладнання експертного класу (ендоскопічна стійка Lapomed, Експертний УЗ апарат Siemens Acuson S2000 дозволяє візуалізувати надточну картину з можливістю 3D/4D) – дозволяє брати операції будь-якої складності, під строгим візуальним контролем, за Європейськими протоколами.

Використання в ході операцій аргоноплазмової коагуляції Erbe (апарат з інтелектуальними підсистемами та програмним смарт забезпеченням нового покоління в електрохірургії) дозволяє но новому рівні проводити оперативні втручання.

Метод безконтактної передачі енергії високочастотного струму на тканину за допомогою іонізованого аргону, нагріває тканину, що дозволяє проводити рівномірну коагуляцію.

Це дозволяє щадно впливати на патологічну тканину, не торкаючись здорових ділянок. Даний метод монополярної ощадної хірургії є.

Використання вібраційної ліпосакції дозволяє на новому рівні проводити операції по позбавленню зайвих об'ємів. Це інноваційний спосіб ліпосакції, що дозволяє позбутися зайвого обсягу та одночасно створити бажану форму.

Завдяки високочастотній вібрації в тканинах відбувається нано-руйнування жирової тканини, коагуляція судин та відсмоктування жиру.

Одночасно відбувається стимуляція колагену, що дозволяє отримувати ліфтинг ефект (підтяжку) шкіри після ліпосакції.

Вібраційна ліпосакція дозволяє усунути зайві обсяги, дозволяє промальовувати бажані рельєфи і форму і навіть створювати кубики. Процедура проводиться через нанопроколи, не залишаючи жодних зовнішніх слідів. Дозволяє з високою точністю прогнозувати результат бажаної форми. Віброліпосакція дозволяє швидко відновитися та прийти до звичного життя

Джерело: офіційний сайт клініки Медейра https://medeira.ua/

НОВОСТИ