29.10.2023, 10:06

ФСБ вербує злочинців у Криму, щоб стежити за політв'язнями, - "АТЕШ"

Альона Тихоненко | Все новости автора
в'язниця

Російська ФСБ вербує злочинців у тимчасово окупованому Криму, щоб вони розвідували інформацію у політв'язнів і передавали її окупантам.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на пресслужбу партизанського руху ]]>"АТЕШ".]]>

За даними агентів руху, злочинців у в'язницях поміщають до політв'язнів. Вони намагаються розвідати інформацію, важливу загарбникам.

"Таким чином вони стежать за політв'язнями та намагаються вивідати від них усіляку інформацію. Насамперед їх цікавить діяльність партизанських/проукраїнських рухів на півострові", — йдеться у повідомленні.

За розвідування інформації злочинці отримують особливу нагороду:

"В нагороду за роботу окупаційний "суд" випускає згаданих кримінальників на волю. Звичайно, вони продовжують там на них працювати",  — додали в пресслужбі.

Раніше повідомлялось, що 27 жовтня на тимчасово окупованому півострові невідомі скоїли напад на зрадника України та колаборанта Олега Царьова.  Детальніше про це - у нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: Окупанти провалюють мобілізацію в Криму - ЦНС

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: