06.02.2024, 12:16

"Бавовна" в районі Старобільська: горить АЗС, пошкоджено будівлю пекарні

Бавовна в районе Старобельска

Вранці 6 лютого в мережі з'явилися повідомлення про "бавовну" в окупованому Старобільську Луганської області. Окупаційна влада офіційно підтвердила інформацію про "прильоти".

Як заявили у Старобільській окупаційній адміністрації, "ЗСУ обстріляли населений пункт Бутове Старобільського округу". Село Бутове розташовано на південь від м. Старобільська, повідомляє Час Пік.

Як ]]>написав ]]>у Telegram місцевий гауляйтер Володимир Чернєв, "ймовірно, вогонь вівся з РСЗВ HIMARS американського виробництва".

Внаслідок прильотів загорілася автозаправна станція. Також частково пошкоджено будівлю хлібопекарні, що знаходиться поряд із АЗС. Як пишуть місцеві жителі в мережі, йдеться про АЗС в районі елеватора, розташовану на виїзді з міста у напрямку села Чмирівка.

За ]]>інформацією ]]>МНС окупантів, внаслідок обстрілу сталося загоряння двох цистерн - з бензином, ємністю 20 тонн, та з дизельним паливом, ємністю 28 тонн.

Як запевняє окупаційна адміністрація, вогонь вдалося локалізувати, на місці працюють рятувальники МНС. Попередньо постраждалих немає.

"Рятувальники оперативно прибули до місця пожежі й негайно приступили до ліквідації наслідків, не давши можливості вогню поширитися на ємності, що стоять поруч", - ]]>йдеться ]]>в повідомленні т.зв. "МНС ЛНР".

Поки що фото наслідків окупанти не публікують...

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик