21.06.2024, 07:37

Масштабна нічна атака БПЛА на Краснодарський край: перші подробиці

Масштабная ночная атака БПЛА на Краснодарский край / Скриншот с видео

У ніч проти 21 червня безпілотники атакували Краснодарський край РФ. Під ударом опинилися Темрюкський район, Єйський та Сіверський райони. Місцева влада заявила про наймасовішу атаку БПЛА.

Місцева влада рапортує про успішне відбиття атаки, а місцеві жителі публікують відео пожеж, які почалися після ударів БПЛА, повідомляє Час Пік.

У ніч проти 21 червня безпілотник атакував Ільський НПЗ. На місці удару спалахнула пожежа на площі 50 кв. метрів. Пошкоджено господарські споруди. Місцева влада заявила, що пожежу вдалося оперативно загасити. В результаті атаки постраждало двоє людей. На місці працюють екстрені служби.

Близько першої ночі дрони атакували Єйськ. Як зазначає Telegram-канал ASTRA, у місті знаходиться військовий аеродром. Місцеві жителі повідомляють про вибухи та пожежу. Влада заявила, що атака дронів була відбита й постраждалих серед цивільного населення немає. На місці працюють оперативні спецслужби.

За даними оперштабу у Темрюкському районі уламки впали на гостьовий будинок у селищі Волна. Загиблих та постраждалих немає. Постояльців готелю евакуювали.

У Краснодарі уламками пошкоджено будівлю автовокзалу "Південний" та котельню, пошкоджено автобус. За попередніми даними, внаслідок падіння уламків БПЛА літакового типу постраждало 4 особи.

Як повідомляють російські Telegram-канали, понад десять вибухів пролунало в районі селища Афіпське в Краснодарському краї та селища Яблонівське в Адигейському краї. Інформація щодо постраждалих уточнюється. Крім того, вибухи було чутно у Волгограді, але офіційної інформації поки що немає.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик