21.06.2024, 09:51

На російську столицю обрушився ураган "Едгар": є жертви

На российскую столицу обрушился ураган "Эдгар"

Вдень 20 червня на російську столицю обрушився ураган "Едгар", який приніс із собою грози, зливи та навіть смерчі. Ураганний вітер зривав рекламні щити, дахи та валив дерева. Є загиблі.

У Москві та Підмосков'ї 20 червня вирував ураган "Едгар". Від розгулу стихії постраждала міська інфраструктура. Ураганний вітер ламав дерева, піднімав у повітря металеві конструкції, зривав обшивку з дахів будівель. Постраждали люди та автомобілі, повідомляє Час Пік із посиланням на росЗМІ.

Гідрометцентр РФ заздалегідь поширив екстрене попередження про сильні зливи з грозою та посиленням вітру до 23 м/с. У Москві було оголошено "помаранчевий" рівень погодної небезпеки. Влада міста закликала мешканців по можливості не виходити на вулицю.

Під час урагану у Москві загинуло двоє людей: у Тимірязівському районі на 79-річного пенсіонера впало дерево, другий чоловік загинув через падіння будівельних лісів, за попередніми даними, це робітник, який не встиг злізти на землю та впав разом з лісами.

У департаменті охорони здоров'я Москви повідомили, що госпіталізовано 18 осіб, троє з них перебувають у важкому стані. Серед госпіталізованих чотири дитини. 

Читайте також:

Ліжко для сучасної спальні - як вибрати

Ідеальні квіти для спекотних днів

Гідропілінг GLOW SOLUTION: інновація у світі косметології

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: