22.06.2024, 20:49

Зросла кількість постраждалих внаслідок удару по Харкову: що відомо на даний момент

Возросло количество пострадавших в результате удара по Харькову

У Харкові тривають аварійно-рятувальні роботи на місці влучання у житловий 5-поверховий будинок авіабомби, запущеної російськими військами. Кількість постраждалих зросла.

У Харкові зросла кількість постраждалих внаслідок російського удару по місту 22 червня. Відомо про трьох загиблих, повідомляє Час Пік.

За ]]>даними ]]>Поліції Харківської області, станом на 20:20, всього внаслідок масованого удару по Харкову, загинуло 3 особи, ще 56 постраждало, серед них 2 дитини (12 та 13 років). Медики борються за життя шести пацієнтів, які перебувають у важкому стані.

Нагадаємо, вдень 22 червня російські окупанти вдарили керованими боєприпасами по Харкову. Пошкоджено цивільну інфраструктуру: житловий будинок, зупинки громадського транспорту, магазини, автомобілі, офісні приміщення, кафе, автосалон, тролейбус.

"Ворог запустив по цивільним людях чотири снаряди УМПБ Д-30 із Бєлгорода", - написав голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Як ]]>повідомляє ]]>"Харків Times", посилаючись на начальника Слідчого управління Нацполіції Харківщини Сергія Болвинова, одна модифікована авіабомба УМПД Д-30 влучила у житловий будинок, ще три - вдарили по території промислового підприємства, загинув охоронець. За його словами, ще одна бомба впала на території харківського екопарку, там обійшлося без жертв.

У коментарі "Суспільному" Болвінов розповів, що станом на 19:00 людей під завалами не виявлено, але точно можна буде стверджувати, що людей там немає тільки після того, як всі завали буде розібрано.

"Бачимо, що влучання було саме в дорогу, в результаті чого з'явилася ця вирва посеред дороги. Ймовірно, що або частини двигуна, або частини керованої авіабомби влучили в сам будинок, тому стався обвал частини житлового будинку", - сказав він.

Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки ворожого ракетного удару.

"Цей російський терор керованими авіабомбами має бути зупинений і може бути зупинений. Потрібні сильні рішення партнерів, щоб ми могли знищувати російських терористів та російську бойову авіацію там, де вони є.

Ми вже довели, що захистити людей і життя від ракетного терору реально, зокрема очищенням прикордонних районів від пускових установок терористів. Потрібно захистити й від бомб. Потрібна ця рішучість", - ]]>написав ]]>Президент України Володимир Зеленський у Facebook.

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик