14.09.2024, 16:14

"Скільки можна знущатися з людей?": Жителі окупованого Лисичанська скаржаться на проблеми зі зв'язком

В окупованому Лисичанську Луганської області жителі висловлюють невдоволення ситуацією з мобільним зв'язком та інтернетом.

Попри те, що минуло вже два роки з моменту окупації, проблему за повідомленнями жителів міста в мережі не тільки не вирішено, а й посилено, передає Час Пік.

"Ми не нили 2 роки! Що змінилося? Стало тільки гірше!!! Скільки можна знущатися з людей??", - обурюється один із мешканців міста, відображаючи загальний настрій населення.

Деякі пропонують встановлення супутникових антен як вирішення проблеми, проте це викликає суперечки серед городян.

"Тарілку поставити 18 тисяч, 5 днів попрацювати, за 2 роки вже могли собі 500 тарілок поставити", - коментує один із мешканців. Однак інші вказують на нерівність можливостей: "Ви б перед тим, як радити подумали, а всі можуть так працювати чи є ще пенсіонери, які 10 отримують і на них треба якось вижити, інваліди тощо".

Особливо гостро проблему відчувають люди похилого віку та інваліди, для яких зв'язок із зовнішнім світом вкрай важливий. "Їм найбільше потрібний цей зв'язок!" - наголошує один із коментаторів.

Навіть ті, хто зміг встановити інтернет самостійно, стикаються з перебоями у його роботі.

"Я встановила собі інтернет, тому що хочу спілкуватися зі своїми рідними та близькими, тому що переживаю та турбуюся за них. І що в результаті?! Знову всі вирубали, вже й не знаєш з якої причини!", - ділиться своїм досвідом мешканка Лисичанська.

Раніше на пропагандистських ресурсах повідомлялося, що "збої зв'язку, інтернету чи цифрового ТБ можуть бути пов'язані з роботою РЕБ (радіоелектронної боротьби)". Однак ця інформація не приносить полегшення жителям, які продовжують стикатися з труднощами у повсякденному житті через проблеми з комунікаціями.

Читайте також: Бюрократія замість води: як окупаційна "влада" вирішує проблеми Лисичанська

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик