13.09.2024, 13:43

Бюрократія замість води: як окупаційна "влада" вирішує проблеми Лисичанська

Віктор Білий | Всі новини автора

Жителі окупованого Лисичанська Луганської області повідомляють про серйозні перебої з підвозом питної води у деяких районах міста. Ситуація викликає невдоволення серед місцевого населення.

У соціальних мережах з'явилися численні скарги городян на припинення підвезення води, повідомляє Час Пік.

Зневірившись вирішити проблему на місцевому рівні, деякі жителі звернулися зі скаргами до так званого "обласного слідчого управління" окупаційної влади.

Одна з мешканок Лисичанська поділилася одержаною відповіддю на свою скаргу. Примітно, що звернення, спочатку направлене до Луганська, було перенаправлене до Сєвєродонецька. Відповідь, підписана А.А. Граніцин, старший інспектор відділу з прийому громадян, не містить конкретних рішень проблеми.

У документі повідомляється про передачу скарги до слідчого відділу Сєвєродонецька для "організації перевірки". Жителям обіцяють повідомити результати пізніше, не вказуючи конкретних термінів вирішення проблеми.

У відповіді також зазначено, що одержувач має право оскаржити рішення вищим органам, прокурору чи суду.

Відсутність конкретних дій та рішень у відповіді лише підкреслює серйозність ситуації та можливу бюрократичну затримку у вирішенні проблеми. Місцеві жителі продовжують шукати способи вирішення проблеми та привертати увагу до ситуації, що склалася.

Ситуація наочно демонструє нездатність окупаційної влади ефективно вирішувати базові проблеми життєзабезпечення на захоплених територіях.

Читайте також: "А може зв'язок заглушили, щоб не повідомляли, куди бомбити, а з водою збіглося": у мережі висувають припущення з приводу відсутність води й зв'язку у Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк