25.09.2024, 13:09

В окупованому Рубіжному відкрили аж другу аптеку: у мережі показали фото

В окупованому Рубіжному Луганській області відбулося відкриття другої приватної аптеки. Тепер на все місто функціонує аж два аптечні пункти, що стало значною подією для місцевих мешканців.

Згідно з інформацією окупаційних ЗМІ, новий аптечний заклад з'явився на тлі дефіциту ліків, що відчувався у місті, передає Час Пік.

"До відкриття другої аптеки, у Рубіжному працював лише один аптечний пункт, асортимент якого бажав кращого. Багато необхідних препаратів, таких як дитячий "Нурофен", були абсолютно недоступні. Це змушувало місцевих жителів їздити за медикаментами в інші райони", - йдеться в повідомленні.

За словами пропагандистів, відкриття нової аптеки - це "вагома зміна у житті городян". Тепер мешканці міста зможуть розраховувати на ширший вибір ліків і менше залежати від поїздок до інших населених пунктів за медикаментами. Окупанти також натякають на плани подальшого розширення аптечної мережі у місті.

Раніше повідомлялося, що місцеві жителі шукали необхідні препарати за оголошеннями, що наголошувало на гострій нестачі ліків у регіоні.

Читайте також: "Вибухи, спекуляції на нерухомості та криза медицини": у мережі повідомили про обстановку в окупованому Рубіжному

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик