15.10.2022, 16:34

Тактичне спорядження: що та де купити для різних видів діяльності

Ольга Станішевська | Все новости автора

Все частіше ми чуємо словосполучення "тактичне спорядження". Воно необхідне і в бою, і тим, хто займається туризмом та полюванням. По суті, це екіпірування для виживання в суворих умовах. Тактичне спорядження має підбиратися під завдання, яке потрібно виконати. Одне спорядження потрібно брати мисливцеві, інше – солдатові. Магазин тактичного спорядження Strikeshop дасть вам можливість вибрати все для різної специфіки вашої діяльності. Військова, туристична, для занять пейнтболом, лазертагом - всі вони потребують тактичного одягу, взуття, обладнання. Все це є на сайті і в мережі магазинів у Львові, Дніпрі, Коломиї, Івано-Франківську.

Тактичний одяг


Повсякденний тактичний одяг – це, перш за все, практичність вища за середню. Вів виготовлений ​​із якісних матеріалів, має безліч кишень для необхідного обладнання та стійкий до розривів.

Багато практичних кишень

Туристичний та військовий одяг зазвичай має багато кишень. Зазвичай вони сильно виділяються на одязі, тому не обтяжують фігуру. Вони також застібаються на високоякісні блискавки, тому ви можете бути впевнені, що ваші цінні речі не загубляться у повсякденних ситуаціях. Також мають спеціальні, маленькі кишеньки для ключів, складаного ножа та іншого тактичного обладнання. У них можна помістити гаманець, пачку серветок або смартфон. І штани, і толстовки, і софтшелли пошиті таким чином, що, попри безліч відділень, їх дуже зручно носити щодня.

Міцні матеріали

Одяг має підвищену стійкість до механічних пошкоджень. Він не натирає і не рветься, коли ви пробираєтеся по пересіченій місцевості, але він не здається незграбним та важким, як деякі військові предмети одягу.

Адекватна вентиляція також важлива у повсякденному тактичному одязі. Дуже часто куртки або толстовки забезпечені виробником повітропроникними отворами. Вони застібаються на блискавку та мають підкладку із сітки. Зазвичай вони розташовуються на спині й в пахвових западинах. Самі матеріали, які використовуються при виробництві трекінгового та тактичного одягу, дозволяють частині вологи виходити назовні завдяки своїй структурі. Оснащені вітрозахистом та мембраною, їх можна носити цілий рік.

Що входить у тактичне спорядження?

Найголовніше — це, звичайно, тактичний жилет, до якого можна прикріпити інші необхідні військові предмети. Хороший тактичний жилет - це половина справи, тому що вона дозволяє користувачеві почуватися невимушено при виконанні завдання. До жилета можна підібрати відповідне екіпірування в потрібній комплектації.

  • ніж
  • ліхтар - для мисливців обов'язкове УФ для пошуку слідів крові
  • компас, GPS
  • взуття, головні убори, рукавички
  • мотузка, кабельні стяжки
  • рюкзак
  • аптечка

Це найважливіше тактичне спорядження, решта залежить від специфіки діяльності.

теги: