08.05.2018, 18:00

Металеві водостічні системи: Galeco пропонує краще!

Ольга Григоренко | Все новости автора

Система водостоків від «Галеко» - це продукція відмінної якості, виконана на власних потужностях голландсько-польською компанією. Використовувати продукцію в залежності від її розміру можна як для приватного будинку або багатоповерхівки, так і для промислових або комерційних об'єктів. Вигідні особливості продукції високо оцінили фахівці галузі та покупці.

Система водостоків від «Галеко» - це продукція відмінної якості, виконана на власних потужностях голландсько-польською компанією. Використовувати продукцію в залежності від її розміру можна як для приватного будинку або багатоповерхівки, так і для промислових або комерційних об'єктів. Вигідні особливості продукції високо оцінили фахівці галузі та покупці.<

Якість та характеристики водостоків від «Галеко»

Металеві водостічні системи в полукруглом перетині отримали відповідне маркування - GALECO STAL Унікальна система виробляється з високоякісної фінської стали і має кілька захисних шарів. Якість товару не викликає сумніву, що підтверджено сертифікатами відповідності.

Запропонована європейською компанією продукція має цілий ряд технологічних поліпшень, що вигідно відрізняє її від аналогів. Матеріал не боїться ультрафіолету, зручний в монтажі, пропонується з гарантією якості від виробника. Особливу увагу покупців звернено на відмінні риси виробів, які сміливо можна віднести до їх переваг.

Запобігання переливу

Забезпечується за рахунок поглибленої форми жолоба в поєднанні з напівкруглим перетином. Навіть при сильних опадів не буде переливу. Для додаткового захисту передбачені ще і заокруглення. Тільки така продукція здатна буде впоратися з великими потоками води і перенаправити їх в водостічну воронку. Більшість аналогів, які представлені на ринку, не мають подібних конструктивних рішень ні з внутрішньої, ні з зовнішньої сторони жолоба.

Надійний захист металу

Матеріал довговічний, але для всебічної його захисту використовується кілька шарів. Матеріал цинкується, пассивируется, покривається ґрунтовкою і пураловим покриттям. Для транспортування додатково товар захищений спеціальною плівкою, яка виключає пошкодження і дряпання матеріалу. Знімати плівку можна вже після установки водостоків.

Надійність системи

Забезпечується за рахунок поглибленого ринви. Це гарантує, що навіть рясні опади не зашкодять стін і фундаменту будівлі. Такі рішення отримали реалізацію завдяки тому, що інженери враховували особливості приморського клімату з великою кількістю дощів. В Європі використовується тільки така форма жолоба.

Значна економія

З'єднувачі ринв для монтажу системи не потрібно додатково купувати. Кутові елементи конструкції від «Galeco» оснащені якісними гумовими ущільнювачами, які набагато вигідніше клеять складів і герметиків.

теги: