26.09.2019, 18:18

Топ-5 найкращих суші ролів

Ольга Станішевська | Все новости автора

Орігамі суші – це близько десяти різновидів та безліч їх варіантів. Макі – циліндрики-роли, Темакі – у формі конуса, Гункани – овальні, Нігірі – рис зі шматочком риби. Добре, що є доставка суші у Львові: якщо розгорівся апетит, усе це може потрапити на ваш стіл просто зараз. Суші – одна з найпопулярніших у світі страв японської кухні з рису та морепродуктів, яку давно люблять у нас, та визначити найсмачніші – справа не з легких. Одні лише Макі можуть бути крупними та дрібнішими, загорнуті традиційно та вивернутими рисом назовні, з різною кількістю компонентів та їх поєднань. Таке розмаїття, але які ж найсмачніші?

ТОП у світі

В усьому світі найпопулярнішими вважаються роли Каліфорнія та Філадельфія. Їх замовляють найчастіше та цінують за чарівне поєднання інгредієнтів, ніжний смак та ситність. В Орігамі є кілька їх різновидів: Каліфорнія Сяке (найпопулярніші – з лососем, авокадо та японським омлетом), Каліфорнія Магуро (з тунцем), Філадельфія с лососем, Каліфорнія Кенсей (з копченим лососем). <

Друге місце посідають Унагі. Це суші з копченим вугрем. Їх теж велике різноманіття і вони не лише смачні, але й дуже корисні.

На третьому місці – Нігірі Сяке. Це класична страва без будь-яких смакових добавок. Особливим чином приготований рис та шматочок свіжого лосося. Здавалося б, що в цьому особливого. Та це витончений смак, традиція, те, що так необхідно справжнім європейським гурманам. Традиційно використовувався сирий лосось. Вважається, що соєвий соус здатен знезаразити будь-яку рибу.

Для вимогливих гурманів, які прагнуть нових і нових смаків, створюються нові поєднання, з’являються нові страви, нові назви. Зараз надзвичайно популярні з авокадо. Авокадо чудово поєднується з вугрем, морським гребінцем, лососем та креветками. Авокадо дивним чином відтінить основний смак та надасть йому особливості м’якості. Аби спробувати, можна замовити суші в Орігамі: обирайте Фелікс Хотате, Маме Ебі, Хотто Унагі.

Що найсмачніше у Львові

Свіжі, ситні та корисні суші можуть і здорованя накормити, і дати змогу дитині поласувати, і красуні зберегти форму та підкріпити організм вітамінами. Якісна їда, яка корисна усім, при цьому смачна та ситна – усе це про суші.

За це й люблять цю страву, а замовити їх можна в Орігамі, бо це недорого, якісно, та ще й з доставкою.

Чому саме Орігамі

Є кілька причин замовити в Орігамі:

  • Страва готується лише після замовлення: гарантія свіжості.
  • Над замовленням працюють справжні майстри своєї справи, тому відправка відбудеться майже відразу після замовлення.
  • Продукти обираються лише найсвіжіші та найкращої якості, адже це страва, що вимагає найякісніших інгредієнтів.
  • Кур’єри обережні та делікатні, не будуть тривожити вас без потреби і не дозволять заждатися.

У віддалені райони доставка займе до півтори години, але ніколи не більше. І навіть за цей час свіжість буде збережено, гарячі страви потраплять за адресою гарячими. Це завдяки спеціальному термопосуду, який тут використовують для доставки замовлень. Страви будуть такими ж свіжими, якими вони вийшли з рук поварів, смак буде бездоганним. Дозвольте собі маленьку розкіш – суші з доставкою додому.

теги: