25.10.2017, 16:22

Ідеальні вхідні двері

Ольга Станішевська | Все новости автора

На перший погляд, для людини, яка не розбирається у всіх тонкощах виробництва і установки, вхідні двері здаються цілком схожими, якщо не однаковими. При виборі дверей люди зазвичай керуються чим завгодно, але тільки не справжніми знаннями, які могли б привести їх до дійсно зносостійкої і підходящої їм моделі. Все це цілком зрозуміло, адже більшості людей недоступно так багато інформації по виробництву, обробці, покриттям поверхні дверних полотен, тому часто наші клієнти керуються цілком поверхневими знаннями, роблячи акцент на дизайні і формі. Дизайн - це, безумовно, важливо, і він повинен відповідати всім вашим вимогам, але ж перша і головна задача вхідних дверей - бути надійнми, захищати будинок або квартиру від злому, вселяти в мешканців впевненість в їх безпеці.

Сучасні злодюжки постійно придумують нові, все більш витончені способи зламати навіть найякісніші і дорогі двері, тому наші виробники не відстають і пропонують клієнтам нові розробки, високотехнологічні моделі і, звичайно, не забувають про актуальність зовнішнього вигляду.<

Щоб ви дізналися про всі деталі, на які вам варто звернути увагу, перш ніж купити двері, ми створили список з декількох секретів і технічних характеристик деяких видів дверних полотен. Після прочитання цієї статті багато для вас стане на свої місця, і ви зможете підібрати саме ту модель, яка буде відповідати всім вашим вимогам і ідеально підходити під тип приміщення, в якому буде встановлюватися.

Різновиди оздоблень в магазині дверей «Місто Дверей та Підлоги»

Для початку важливо відзначити, що є велика різниця між вхідними дверима Страж для квартири і для приватного будинку. Вхідне полотно для дачі або просто приватного будинку спочатку розраховане на вплив погодних умов, тому поверхня в них набагато більше міцна і надійна. Якщо через незнання або бажання заощадити ви купите для дачі двері, які призначені для внутрішнього використання в багатоквартирних будинках, через кілька сезонів ви побачите, як поверхня втратить колишній колір, фарба почне злазити, з'являться сліди відсутності зносостійкості: подряпини, інші механічні пошкодження. Дана модель просто не зможе їх переносити, залишаючись при цьому естетично красивою, так як вона спочатку для цього не призначена.

1. Поверхня у вигляді молоткової фарби. Це зносостійкі, міцні моделі, які відмінно пристосовані до знаходження під прямими променями сонця, а також можуть винести будь-який інший вплив. Її міцність вражає, а доступна ціна приваблює багатьох клієнтів, але зовнішній вигляд не найвдаліший для житлового будинку, скоріше, для спеціальних технічних приміщень.

2. Дубові накладки. Натуральність дерева і якісність сучасних покриттів дозволяють дубовим дверям Страж довго служити своїм господарям. Розкішний зовнішній вигляд і відмінні технічні характеристики дозволяють цій моделі бути одним з фаворитів на нашому сайті, проте її ціна зазвичай близько 20000 гривень, тому часто наші клієнти вибирають моделі доступніше.

Ціни на вхідні двері в магазині «misto-dverey»

Так як наша співпраця зведена тільки до тих постачальників, які можуть запропонувати хороший, якісний товар за демократичною ціною, ми пропонуємо нашим клієнтам тільки такі моделі і ціни. На нашому сайті будь-який домовласник може дозволити собі купити міжкімнатні двері, купити вхідні двері, при цьому, не витративши купу грошей на якісну і зносостійку модель.

теги: