09.10.2022, 18:03

Як вибрати гарну шкіряну сумку: необхідні крітерії

Ольга Станішевська | Все новости автора

Вибір шкіряної сумки для подорожі, іноді є справжнім головним болем. Який бренд, який стиль, за якою ціною. Отже, давайте трохи зупинимося на тому, що важливо для пошуку хорошої шкіряної сумки, тобто її якості та, бажано, довговічності.

Шкіряна сумка саквояж ідеально підходить як до поїздок автомобілем, так і як ручна поклажа https://bagstyle.com.ua/g5046548-sakvoyazhi-povsednevnye-dorozhnye. Придбати якісну модель ви можете у магазині BagStyle. 

Але на сайті багато варіантів, тож який вибрати?

Якість шкіряної сумки

Ось необхідні критерії, що свідчать про якість виробу:

  • походження, підготовка та обробка шкіри: це буде вирішальним для довговічності шкіри, а також для тривалої естетики. 
  • характер виробництва: кустарне або промислове, ручне або машинне. Знову ж таки, якість швів і збірок гарантує міцність сумки, що є переважною для довговічності. Перевагу слід віддавати ручному (шиткові шви) або кустарному машинному виготовленню, а не зварним/клеєним.
  • аксесуари: такі як пряжки, блискавки, системи застібки та з’єднання, як-от карабіни – це всі деталі, які можуть вас підвести з роками та які також вимагають якості. Віддайте перевагу металу.
  • рідкість моделі: можна впевнено посперечатися, що модель сумки з сильною рекламою буде виготовлена ​​у великому масштабі з усіма дефектами, властивими цьому типу виробництва. Віддавайте перевагу більш меншим серіям.

Оскільки ви не можете бути експертом у всьому, вашим єдиним вибором у цій галузі буде, у більшості випадків, покладатися на власне судження або інвестувати в довіру, яку ви виявляєте до бренду, творця, майстра чи його дистриб'ютора.

Але сліпої віри у відомий бренд тому зовсім недостатньо, щоб купити хорошу шкіряну сумку. Інша альтернатива хорошій покупці — бути більш вимогливим і допитливим: покладайтеся на інтернет-магазини, які дійсно надають точну інформацію та гарантії на свої товари. Ви повинні купити шкіряну сумку з гарантією та об’єктивною інформацією, наприклад, із зазначенням природи шкіри.

Організація в сумці

Існує багато різних варіантів організації, про які ви можете подумати, вибираючи правильний для себе у дорожній сумці.

Наприклад, є спеціальні чохли для ноутбуків (і планшетів) у шкіряних дорожніх сумках. Це дуже корисно, якщо ви мандрівник, який їздить з одного міста в інше, працюючи, принаймні, за своїм ноутбуком.

Інші організаційні можливості всередині можуть означати різницю між можливістю відокремити брудний одяг від чистого, тому переконайтеся, що є принаймні середній внутрішній простір, де ви можете зберігати білизну. У деяких сумках навіть є спеціальні відділення для взуття: ідеально підходить для бізнесменів, яким потрібен повсякденний образ, або міських жителів, яким потрібно взувати туристичне взуття.

І якщо ви любитель організації (як і ми: ми любимо певні кишені), то ви, ймовірно, захочете вибрати сумку, яка має певний простір для відсіків. Тримачі для ручок, кишені на блискавці (всередині та зовні), відділення, що розширюються, тримачі для карток, кишені для телефону та похилі внутрішні кишені для документів… уважно стежте за такими варіаціями.

теги: