08.07.2021, 09:52

Надійна фірма з доставки автомобілів з-за кордону

Анастасия Ягужинская | Все новости автора

Власний автомобіль – це завжди зручно, адже в сучасному ритмі життя обійтись без машини дуже важко. Сьогодні набагато вигідніше купити транспортний засіб закордоном, завдяки чому вдасться зекономити круглу суму грошей. Під час вибору автомобілю з-за кордону виникає питання, як його розмитнити, сертифікувати та зареєструвати.

Звичайно ж, можна такі питання спробувати вирішити самостійно, витративши на це багато зусиль, часу та коштів. Тому в цьому процесі варто довіритися спеціалістам, які добре знають свою справу та запропонують своїм клієнтам вигідні умови без переплат.

Доставка автомобіля з-за кордону

Надійним перевізником буде та компанія, яка пропонує фіксовані ціни. Саме такою особливістю відрізняється фірма WEST AUTO HUB, де на офіційному сайті можна переглянути каталог автомобілів. Компанія займається доставкою транспорту з будь-якого куточку Європи. В їхньому арсеналі є спеціальний транспорт, за допомогою якого можна доставити автомобілі неушкодженими.  

Тому таке питання мають вирішувати справжні спеціалісти, які запропонують клієнтам вигідну угоду. Перевізник, який заслужив довіру серед великої кількості людей привезе навіть транспорт великого об’єму швидко та за доступну ціну.

За допомогою WEST AUTO HUB можна також розмитнити легкове авто чи спецтехніку. Ці послуги будуть надані на території компанії, оскільки все що для цього необхідно є в одній локації, тобто в межах комплексу WAH. Більш того, спеціалісти компанії розрахують митні платежі та будуть в повній мірі супроводжувати весь процес. Клієнтів компанії чекає надійна підтримка, яка допоможе отримати автомобіль мрії.

Комплекс володіє й сертифікаційною лабораторією, завдяки цьому документ відповідності можна отримати дуже швидко. Кваліфікаційні працівники оглянуть та перевірять автомобіль. Ця послуга не займе багато часу.
Процес реєстрації авто також проходить під супроводом спеціалістів фірми WAH.

Переваги співпраці з комплексом

Набагато простіше і дешевше вирішити всі вище перелічені питання за допомогою надійної компанії, яка протягом багатьох років займається цією справою та знає, як швидко і якісно надати послуги.

Клієнта, який звернувся до WEST AUTO HUB, чекають такі переваги:

  • робота без посередників;
  • надання послуг без переплат;
  • фіксована вартість протягом всієї угоди та відсутність додаткових витрат;
  • порядність зі сторони спеціалістів;
  • безпечна угода;
  • 00% контроль під час всього процесу.

З переліком документів та іншими питаннями, які можуть зацікавити при рішенні придбати автомобіль закордоном, можна ознайомитись на офіційному сайті компанії. 

теги: