27.10.2016, 14:58

Батько загуляв: поліція знайшла чоловіка, який зник із 3-річним сином

Настя Миловидова | Все новости автора

26 жовтня до Вінницького відділу поліції звернулась жителька Погребищенського району, яка повідомила про зникнення 3-річного сина та чоловіка. З обіду зв'язок з чоловіком був втрачений.

Близько пів на восьму години вечора до вінницької поліції звернулась 32-річна жителька Погребищенського району з заявою про зникнення свого малолітнього сина та чоловіка. Заявниця розповіла, що її чоловік з 3-річним сином приїжджали в Вінницю у лікарню, щоб провідати її та дочку. У родині, де виховуються четверо дітей, захворіла найменша, 10-місячна дівчинка. На лікування жінку з дитиною відправили у обласний центр. Після того, як чоловік пішов з лікарні, телефонний зв’язок з ним був втрачений.<

Як розповів начальник Погребищенського відділення поліції Володимир Гавриш, на пошуки зниклих був задіяний весь особовий склад погребищенської, вінницької поліції, працівники ювенальної превенції, кінологи. Поліцейські опитали працівників автовокзалу, звідки чоловік з хлопчиком мали їхати додому, водіїв маршрутних автобусів. З’ясувалося, що зниклі в обід купили квитки до свого села Веселівка і сіли у рейсовий автобус.

Водій автобусу, де їхали розшукувані, розповів правоохоронцям, що чоловік у автобусі познайомився з компанією з трьох чоловік та вийшов з ними та дитиною у селі Сопин. Це на кілька зупинок раніше, ніж було зазначено у його квитку.

Усю ніч погребищенська поліція, кінологи з собаками у селі Сопині та прилеглих селах шукали зниклого чоловіка і дитину. Під ранок у одному з будинків вони були знайдені.

За словами 32-річного батька, познайомившись у автобусі з молодими людьми, він пішов до них у гості. Дорослі дитину погодували і поклали спати, а самі влаштували застілля. Про те, що дома батька чекали ще двоє старших дітей, він не хвилювався, оскільки залишив їх під наглядом родички.

Поліцейські провели з батьком профілактичну бесіду, аби в подальшому не повторювались подібні випадки. Відповідна інформація передана в соціальні служби для реагування.

 

 

Теги новостей: