29.11.2016, 19:04

На Київщині потяг збив автівку "KIA Ceed": постраждали 4 людини

На Київщині водій автівки "KIA Ceed" на закритому залізничному переїзді і на заборонний сигнал виїхав на полотно залізної дороги. Сталося зіткнення з елетропотягом. У результаті ДТП постраждало четверо людей, які знаходились у "КІА".

Цю новину передає "Час Пик" з посиланням на Відділ комунікації поліції Київської області.<

Сьогодні, 29 листопада, близько 15-ї години неподалік смт. Немішаєво Бородянського району сталося ДТП. Електропотяг збив автівку, яка намагалася перетнути залізничний переїзд на червоний сигнал світлофора. Така безпечність водія ледве не коштувала життя чотирьом людям.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група Бородянського відділення поліції, медики.

Встановлено, що водій автівки «KIA Ceed» об’їхав автомобілі, які стояли у черзі на закритому залізничному переїзді, і на заборонний сигнал виїхав на полотно залізної дороги. У цей час сталося зіткнення елетропотягу, який рухався у напрямку міста Київ, з іномаркою. У результаті ДТП постраждало четверо людей, які знаходились у «КІА». Рух залізничного транспорту було відновлено через 20 хв.

Наразі працівники поліції встановлюю всі обставини дорожньо-транспортної пригоди, допитуються свідки. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Теги новостей: