18.08.2020, 10:34

Нові тарифи на газ: "Нафтогаз" запропонував українцям зафіксувати ціну на рік

"Нафтогаз" предложил украинцам зафиксировать цену на год

Компанія "Нафтогаз України" оголосила про запуск нового тарифу "Річний", який передбачає встановлення фіксованої вартості газу. Клієнти газопостачальної компанії можуть купувати "блакитне паливо" за фіксованою річною ціною та використовувати його протягом 12 місяців.

У компанії пояснили, що тариф "Річний" дозволить застрахуватися від зростання ринкових цін на газ в зимовий період. Про це "Нафтогаз України" повідомляє на своїй сторінці в Facebook, передає Час Пік.

"За умовами тарифу, ціна газу фіксується на рік. Передоплата не потрібна. Тобто можна зафіксувати ціну газу зараз і застрахувати себе від зростання ринкових цін взимку.

Якщо у серпні ви замовите річний тариф, то з 1 вересня впродовж 12 місяців сплачуватимете за газ за ціною 4,73 грн/куб.м з ПДВ (без вартості розподілу (доставки). Вартість доставки клієнти сплачуть своєму оператору ГРМ (облгазу)", - йдеться в повідомленні.

У компанії відзначили, що у вересні вартість газу за тарифом "Річний" переглянуть та можуть підвищити, однак для тих, хто замовив цей тариф в серпні, ціна не зміниться. Протягом року тариф для них становитиме 4,73 грн/м3 з ПДВ (без вартості розподілу (доставки).

У компанії пояснили, що підключити тариф "Річний" можна в особистому кабінеті my.gas.ua, а при бажанні абонент може перейти на тариф "Місячний".

Читайте також: В Україні будуть перекривати газ споживачам, які не встановили лічильник: коли настане "час Ч"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк