20.07.2022, 13:37

Україна отримає ще 169 мільйонів доларів від США: на що підуть гроші

Віктор Білий | Всі новини автора

Сполучені Штати через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) надають додаткову гуманітарну допомогу на суму понад 169 мільйонів доларів для підтримки людей, які постраждали від війни Росії проти України,

Про це повідомляється на сайті Агентства США USAID, передає Час Пік.

"Це фінансування є доповненням до поточної діяльності USAID з підтримки українського народу. Група USAID з надання допомоги при стихійних лихах працює з першого дня війни в Україні, щоб спільно з партнерами нарощувати допомогу для задоволення потреб найбільш уразливих груп населення, включаючи людей, які були змушені залишити свої будинки", - йдеться у повідомленні.

В USAID додали, що додаткове фінансування "забезпечить екстрену продовольчу та грошову допомогу, безпечну питну воду, матеріально-технічну підтримку, підтримку управління інформацією для гуманітарних операцій, харчування, екстрену допомогу з притулком, предмети гігієни, екстрену медичну допомогу та психіатричну постраждалих від конфлікту".

Читайте також: "Ми платимо грошима, а вони - життям": Столтенберг закликав західні країни "перестати скаржитися та допомагати Україні"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк