21.07.2020, 15:13

Вибух у Києві: поблизу метро "Мінська" знешкодили вибухові пристрої

Марина Началова | Всі новини автора
заминирование

У Києві поруч зі станцією метро "Мінська" правоохоронці знешкодили два саморобних вибухових пристрої, очевидці чули вибух.

Спочатку Фейсбук-спільнота "Київ оперативний" повідомила про "підозрілу валізу", яку виявили біля станції метро "Мінська", передає Час Пік.

"Людей евакуйовано, очікують вибухотехніків", - говорилося в повідомленні.

Згодом спільнота повідомила про вибух, який пролунав у цьому районі. Як виявилося, вибухотехніки знешкодили вибухові пристрої, про що повідомив мер Києва Віталій Кличко.

"Щойно вибухотехніки знешкодили два саморобних вибухових пристрої на ринку «Мінський».

Близько 12 години дня анонім повідомив по лінії 102 про замінування двох автокіосків за адресою Оболонський проспект, 26.

Правоохоронці та вибухотехніки перевірили цю інформацію та виявили небезпечні предмети. Всіх людей терміново евакуювали. Периметр навколо кіосків взяли під контроль правоохоронці та рятувальники.
Вибухівку, закріплену між легковою автівкою та автокіосками, знешкодили", - пише Кличко.

Міський голова закликав киян бути уважними і обережними, не нехтувати повідомленнями про замінування, оскільки не всі вони виявляються хибними.

Нагадаємо, сьогодні у Луцьку озброєний чоловік захопив автобус з людьми: правоохоронці пролили світло на особистість злочинця.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>

Теги новин: