17.09.2020, 11:37

У Рубіжному вечір в "приємній" компанії закінчився для чоловіка ударом ножа у спину

В Рубежном вечер в "приятной" компании закончился для мужчины ударом ножа в спину

У Рубіжному веселе застілля закінчилося різаниною. 43-річний чоловік отримав удар ножем у спину. Жінку, яку підозрюють у скоєнні злочину, затримали на місці події.

Повідомлення про тілесні ушкодження патрульні Рубіжного отримали близько 1 години ночі. Прибувши за викликом, на підлозі квартири вони виявили 43-річного чоловіка з ножовим пораненням у спину, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу Патрульної поліції Луганської області.

За словами потерпілого, його поранила знайома, яка перебувала в іншій кімнаті. Інцидент стався під час спільного вживання алкогольних напоїв.

Патрульні з'ясували, що поранення чоловік отримав більше години тому. Потерпілий періодично втрачав свідомість. 

До приїзду медиків поліцейські здійснювали контроль рівня свідомості за шкалою A-V-P-U, не даючи чоловікові втратити свідомість, після чого допомогли лікарям доставити потерпілого в карету швидкої.

Імовірну нападницю інспектори передали співробітникам слідчо-оперативної групи, яким належить встановити детальні обставини події.

Довідка: Шкала A-V-P-U допомагає визначити реакцію пацієнта, що вказує його рівень притомності. Це спрощений варіант Шкали коми Глазго. Реакція пацієнта оцінюється за чотирма пунктами: Alert – притомний; Voice – реагує на голос; Pain – реагує на біль; Unresponsive – пацієнт не показує реакції на голос або біль.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк