20.02.2021, 14:08

По Лисичанську та Сєвєродонецьку гуляють фальшиві гроші: затримано підозрюваного у підробці купюр

По Лисичанску и Северодонецку гуляют фальшивые деньги

Співробітники патрульної поліції затримали 59-річного чоловіка, який у магазині Лисичанська розрахувався підробленою купюрою номіналом 1000 гривень.

Затримання відбулося на вулиці Промисловій у Сєвєродонецьку. Затриманим виявився сєвєродончанин, який вже встиг збути підроблені купюри в різних магазинах Лисичанська та Сєвєродонецька, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу поліції.

За два дні чоловік сувенірними купюрами розрахувався в магазинах Сєвєродонецька та Лисичанська.

У поліцію звернулися продавчині, що стали жертвами шахрая. У всіх трьох випадках прикмети шахрая збігалися. За вказаною у повідомленні інформацією, двоє зловмисників пересуваються по місту на автомобілі таксі.

Правоохоронці сусідніх міст об'єднали свої зусилля і під час проведення оперативно-розшукових заходів встановили, що до скоєння цих злочинів причетна одна й та сама людина - 59-річний сєвєродончанин, раніше судимий за скоєння крадіжки.

За трьома фактами внесено відомості в ЕРДР за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст. 190 КК України "Шахрайство". Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3-х років.

Поки невідомо, чи діяв чоловік один або в складі групи.

По Лисичанску и Северодонецку гуляют фальшивые купюры

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк