20.05.2021, 14:41

В Україні затримано найвпливовіших в країні "злодіїв в законі"

В Украине задержаны самые влиятельные в стране "воры в законе"

В Україні затримано двох найвпливовіших "злодіїв у законі" на прізвисько "Умка" та "Лаша Сван". За даними поліції, затримані з верхівки злочинного світу створювали ОЗУ та контролювали через своїх людей криміналітет в країні. 

"Злодіям в законі" на прізвисько "Умка" та "Лаша Сван" інкримінують встановлення і поширення злочинного впливу у відповідному кримінальному статусі - ст. 255-1 Кримінального кодексу України.
Правоохоронці встановили всі сфери їх діяльності та зв'язки. Про це повідомляє Управління комунікації Національної поліції України, передає Час Пік.

Відомо, що "Умка" коронований в 2014 році, та "Лаша Сван", - "злодій в законі" з 1995 року, отримали свої "високі звання" від топ-представників російського кримінального світу. Вони вважалися одними з найвпливовіших "злодіїв в законі" в Україні та контролювали криміналітет відразу в декількох областях - Дніпропетровській, Одеській, Миколаївській, Запорізькій та частині Західного регіону.

Поліцейські затримали "злодіїв у законі" 19 травня: "Умку" - в аеропорту Дніпра при спробі виїхати з країни, "Лаші Сван" був затриманий в готелі.

Слідчі готують їм повідомлення про підозру за ст. 255-1 Кримінального кодексу України. Тривають обшуки.

В Украине задержаны самые влиятельные в стране "воры в законе"В Украине задержаны самые влиятельные в стране "воры в законе"В Украине задержаны самые влиятельные в стране "воры в законе"В Украине задержаны самые влиятельные в стране "воры в законе"В Украине задержаны самые влиятельные в стране "воры в законе"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк