24.05.2021, 13:49

Вбивство шахтаря в Привіллі: у прокуратурі Луганської області повідомили подробиці

Лисичанск, убийство

Тіло шахтаря зі слідами насильницької смерті знайшли поблизу шахти. Правоохоронці встановили особу підозрюваного у вбивстві та затримали місцевого жителя, який втік з місця злочину.

За скоєння тяжкого злочину підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу Луганської окружної прокуратури.

У прокуратурі розповіли про затримання підозрюваного в умисному вбивстві гірника відокремленого підрозділу "Шахта Г. Г. Капустіна" АТ "Лисичанськвугілля".

Слідством встановлено, що 21 травня близько 10:00-12:00 51-річний житель м.Привілля, прибирав прилеглу територію шахти та зустрів знайомого, з яким мав неприязні стосунки. Між чоловіками виникла словесна перепалка, під час якої один з них кілька разів ударив опонента ножем у грудну клітку та інші частини тіла.

Від отриманого прямого ножового поранення серця та інших тілесних ушкоджень потерпілий помер. Ніж нападник забрав із собою та зник з місця злочину.

Під час проведення слідчо-розшукових заходів правоохоронці встановили причетність до скоєного злочину та місцезнаходження 51-річного жителя м. Привілля, якого затримали в порядку ст. 208 КПК України. Наразі йому повідомлено про підозру в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України). До суду направлено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Лисичанск, убийство

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк