12.01.2022, 17:37

Невідомі "замінували" аеропорти "Бориспіль" і "Жуляни", а також станції київського метро

Марина Началова | Всі новини автора

Сьогодні, 12 січня, правоохоронці шукали вибухівку на території аеропортів "Бориспіль" та "Жуляни", а також на кількох станціях метро Києва.

12 січня близько 14:30 годині до чергової частини відділення поліції № 1 (аеропорт Бориспіль) Бориспільського РУП надійшло повідомлення, щодо анонімної інформації про можливі вибухи в місті Києві на станціях метро та аеропортах Жуляни та Бориспіль, повідомив відділ комунікації поліції Київської області, передає Час Пік.

Згідно затверджених інструкцій, працівники вибухотехнічної служби поліції Київщини спільно із слідчо-оперативною групою відділення поліції №1 Бориспільського РУП, працівниками патрульної поліції, кінологічною службою авіабезпеки проводять відповідні заходи по обстеженню приміщення терміналу «Д» та прилеглої території аеропорту.

Під час перевірки будь-яких підозрілих предметів не виявлено. Аеропорт «Бориспіль» свою роботу не припиняв та працює в штатному режимі.

За інформацією ЗМІ, вибухівку також шукали на станціях метро "Площа Льва Толстого", "Палац спорту", "Театральна" і "Вокзальна".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: