16.01.2022, 20:16

У Києві знову "замінували" аеропорти та ТРЦ

Марина Началова | Всі новини автора

Хвиля "мінувань" в Україні продовжується. Цього тижня у різних регіонах країни перевірялися десятки повідомлень про вибухівку на різних об'єктах.

Сьогодні під "прицілом" "мінерів" знову опинилися київські аеропорти та торгові центри, передає Час Пік із посиланням на ЗМІ.

Ряд новинних видань пишуть про те, що до правоохоронних органів сьогодні надійшли повідомлення про "мінування" аеропортів "Бориспіль", "Жуляни", ТРЦ Gulliveг, Ocean Plaza та універмагу "Україна".

На об'єктах працювали поліцейські, вибухотехніки та кінологи, проводилася евакуація відвідувачів. Повідомляється, що в універмазі "Україна" для евакуації людей оголосили в гучномовець, що в будівлі пожежа. Однак у ДСНС прокоментували, що насправді ніякої пожежі не було - можливо, адміністрація універмагу просто не мала іншого оголошення про евакуацію.

В аеропорту "Бориспіль" перевіряли на наявність вибухівки термінал "Д" та прилеглу територію - нічого підозрілого виявлено не було.

За повідомленнями очевидців, в аеропорту "Жуляни" також шукали вибуховий пристрій. Якийсь час на територію нікого не пускали, а з літаків, що приземлилися, не випускали пасажирів.

Нагадаємо, завтра вранці до аеропорту "Жуляни" повинен прилетіти Петро Порошенко: після прибуття до Києва він має намір вирушити на засідання суду.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: