Що взяти з собою на море? Список необхідних речей

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Я думаю, багато хто з нас мріють про спокійний відпочинок на морі. Спокій, звук хвиль, гаряче сонце — все, що нам потрібно для щастя. Однак необхідно правильно упакувати речі таким чином, щоб ніщо не зіпсувало нашу давно заплановану і заслужену відпустку.

Що взяти з собою в поїздку на море

  1. Одяг, косметику або їжу завжди можна купити, але документи це головне, про що варто подбати заздалегідь. Про всяк випадок, також добре зробити копії для підтвердження особи в разі крадіжки. Перед від'їздом перевірте дійсність документів. У деяких країнах застосовується принцип мінімального терміну дії паспорта. Обов'язково перевірте це, перш відправлятися у відпустку.
  2. Спідня білизна. Купальник, завжди упаковуйте як мінімум два наряди. Таким чином, ви завжди зможете відправитися на пляж, навіть якщо один з них мокрий або брудний. Запас буде корисний.
  3. Одяг. Упакуйте повний набір одягу, окремий набір для кожного дня. Не забудьте про парео або шаль — корисно буде не тільки ходити по пляжу, але і прикривати руки від сонця.
  4. Взуття. Візьміть шльопанці на пляж, але не забувайте про зручне взуття для туристичних походів і елегантного взуття для ресторану.
  5. Захист від сонця. Обов'язково візьміть з собою косметику для засмаги й після прийняття сонячних ванн, а також сонцезахисні окуляри.
  6. Пляжні рушники.
  7. Телефон з введеними "аварійними" номерами, зарядний пристрій, блок живлення.
  8. Носовички, вологі серветки, антибактеріальний гель.
  9. Прийняті ліки.
  10. Засоби особистої гігієни: зубна щітка, мило, шампунь, гель і т.д.
  11. Гроші. Кредитні картки.

Читайте такожСписок речей, які необхідно взяти з собою в поїздку з дітьми

Читайте такожЩо взяти з собою в похід? список речей

теги: