Де покурити кальян в Києві? Огляд ресторану Queen

Ольга Станішевська | Всі новини автора
Клуб Queen

Розслабитись у затишній атмосфері, помилуватися панорамою Дніпра на заході сонця, насолодитися авторським коктейлем та ароматним кальяном у Києві — провести вечір цікаво та незабутньо вас запрошує ресторан Queen.

Якщо ви шукаєте заклади з кальяном у Києві, в яких будуть поєднуватися стильний і сучасний інтер'єр, захоплююча програма, авторське меню, різноманітність напоїв і димних коктейлів — неодмінно зверніть свою увагу на вишуканий ресторан Queen з комфортною кальянною зоною, яка перевершить усі ваші очікування.

Тут ви зможете насолодитися кальяном на набережній Дніпра під чудовий музичний супровід, спробувати авторські страви від шеф-кухаря та підібрати до них келих благородного напою, що ідеально підходить та відтіняє смакову палітру. Queen — це дещо більше, ніж просто бари з кальяном. Це те місце, де шанується кальянне мистецтво у всьому його різноманітті.

Ексклюзивні пропозиції для цінителів димної культури

Далеко не всі кальянні ресторани столиці можуть похвалитися настільки широким асортиментом пропозицій, якими багате кальянне меню ресторанного комплексу Queen. Гостям пропонуються виключно високоякісні тютюни з різними варіантами міцності, а справжні майстри своєї справи підберуть для вас витончені ароматичні поєднання, які припадуть до смаку навіть найдосвідченішим гурманам. Тут ви зможете оцінити, яким приголомшливим може бути кальян у Києві. Залежно від ваших індивідуальних уподобань, ви зможете вибрати той варіант, який підійде вам найбільше — класичний або авторський, п’янкий солодкий або з крижаною свіжістю, зі східними пряними нотками або легкою кислинкою.

Ресторан із кальяном Queen

Справжньою родзинкою кальянної з терасою в Києві у розкішному ресторанному комплексі є унікальні димні коктейлі, аналогів яким не знайти більш ніде. Виберіть будь-який ексклюзивний кальян у Києві, який буде вам до вподоби, і отримайте справжнє естетичне задоволення:

    1. Mojito — класика літнього коктейлю у незвичайній димній інтерпретації.
    2. Winter Story — крижана свіжість з хвойним ароматом та ананасною кислинкою.
    3. Queen's Hookah — композиція з двох апельсинових веж із яскравими та неповторними ароматами стиглих фруктів.
    4. Sweet Candy Bomb — ідеальне поєднання цукерок і йогурту для всіх любителів солодощів.
    5. Queen`s Exotic — неймовірна фруктова вежа з екзотичної пітахайї та кактусу.

Щоб покурити ароматний кальян у Києві та приємно провести час у комфортній атмосфері, відвідайте кальян-бар у Києві, розташований на Набережному шосе, 25. Для броні столику та з інших питань, що вас цікавлять, звертайтесь у ресторан Queen за контактними номерами телефону: +38 (067) 011-11-15 та +38 (044) 391-11-11.

теги: