09.12.2021, 12:20

Новорічна гірлянда на вікно: як вибрати

Віктор Білий | Всі новини автора

Гірлянда - універсальна прикраса інтер'єру або саду з нагоди весілля, дня народження або будь-якого іншого свята. Новорічна гірлянда, розвішана на двері будинку або біля каміна, не тільки виконує декоративну функцію, але і вносить святковий настрій. Часто гірляндами прикрашають також і вікна приміщення.

Яка віконна гірлянда найкраща?

Віконна гірлянда - дуже цікавий декоративний елемент з широким спектром застосування. Багато варіантів з цієї продукції, наприклад, кулі з нержавіючої сталі, також ідеально підходять для використання на відкритому повітрі. Такі прикраси можна використовувати як в горизонтальному, так і у вертикальному положенні.

Читайте також: Гірлянда з помпонів

Виды гирлянд на окно

Існує безліч видів віконних гірлянд, і нижче наведені лише кілька прикладів:

  • Сріблясті сфери
    Металеві кулі
    Дзеркальні кулі
    Лампочки, з'єднані між собою
    LED-діоди

Світлодіодні лампи є досить економічним рішенням з точки зору рахунків за електроенергію. Багато з описаних тут елементів також створюють приголомшливий ефект і стиль гламур, тому що своїм блиском і декоративністю вони дають воістину чудовий результат.

Віконні гірлянди також можуть бути різних видів в залежності від типу світіння, довжини, розміру та інших параметрів.

Гірлянда для вікна, безумовно, є прикрасою, але завжди слід пам'ятати, що це електротехнічний виріб і потрібно бути обережним з безпекою її ізоляції. Заведено вважати, що понад 500 лампочок в одну мережу краще не підключати.

Читайте також: Новорічні прикраси для сходів

Особливості гірлянди на вікно: як вибрати?

Вибираючи гірлянду для вікна, варто звернути увагу на такі особливості, як:

  • якість
  • безпека
  • енергоощадження
  • термін служби
  • функціональність

Переконайтеся, що гірлянда виготовлена з матеріалів найвищої якості, наприклад, з сучасних світлодіодів, щоб вони прослужили багато років і споживали на 80% менше енергії, ніж традиційні лампи.

Щоб всі домочадці залишилися задоволені своєю новою покупкою, варто задуматися, яка прикраса буде гармонійним і найкраще підійде до інтер'єру або екстер'єру.

Таким чином, можна не тільки прикрасити інтер'єр, але і підкреслити його достойність.

Любителям класики та дизайнерського спокою обов'язково сподобається різнобарвна модель, яка буде більш помітною, наприклад, на тлі світлої стіни. З іншого боку, якщо подобається мінімалізм або скандинавські мотиви, слід подумати про вибір однотонного світіння.

А ось для дитини ідеальним може виявитися світло в теплих тонах і химерні візерунки, наприклад, з казкових мотивів.