22.05.2022, 18:57

Що входить до комплекту колясок 3 в 1 та 2 в 1?

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Готуючись до народження малюка, батьки заздалегiдь купують все необхідне для повноцінного життя дитини. Коляска – один з головних пунктів у списку, тому до її придбання слід підійти відповідально.

У наш час існує безліч колясок різної комплектації, дизайну та призначення. Комбіновані моделі найзручніші завдяки багатофункціональності. Така модульна коляска виконує безліч завдань, не займає багато місця та заощаджує кошти на придбання додаткових аксесуарів.

Коляски 3 в 1

Найоптимальніший варіант - дитяча модульна коляска 3 в 1. Вона складається з люльки, шасі, міцних коліс та знімного блоку (візок для прогулянки, автокрісло, люлька для немовлят). Коляска доволі легка та багатофункціональна, що дозволить гуляти як у місті, так і у сільській місцевості.

Прогулянковий блок поєднує в собі зручне і м'яке сидіння, підставку для ніжок і підлокітники. Також в комплекті наявні дощовики та чохли для ніг.

Люлька для немовлят, зроблена ​​із міцних матеріалів захистить від холоду, дощу та вітру. Крім цього, може бути додатково оснащена ручкою для зручної переноски та використання як гойдалки.

Не менш важлива частина – автокрісло, яке дозволяє комфортно перевозити та переносити дитину. А велика кількысть ременів і кріплень, забезпечує безпеку малюка.

Коляски 2 в 1

Модульні коляски 2 в 1 – помічник для батьків на будь-якій дорозі, та в будь-яку пору року. Це максимально легка та компактна версія прогулянкової коляски – для подорожей та прогулянок чи походів у поліклініку.

У комплекті коляска 2 в 1 має два блоки, що знімаються.

Зручна та глибока люлька, яку можна використовувати до 6 місяців. За конструкцією вона не гірша за колиски із класичних колясок, малюк в ній зручно спить, а високі борти захищають від шуму, пилу та вітру.

Коли дитина починає самостійно сидіти, використовують прогулянковий блок. Це - комфортне крісло з ременями безпеки, а його спинка легко трансформується в спальне місце під час прогулянки.

На що звернути увагу при покупці коляски 2 в 1 або 3 в 1

  1. Колеса. Великі задні та невеликі передні колеса дозволяють легко маневрувати.

  2. Система амортизації - для плавного, м'якого ходу коляски.

  3. Трансформація - перетворення з одного виду на інший за першої необхідності.

  4. Вага коляски повинна дозволяти легко спустити або підняти її сходами без сторонньої допомоги, наприклад, якщо у вашому будинку відсутній ліфт.

  5. Матеріал виготовлення, забарвлення.

  6. Розмір люльки - дитинi має бути максимально зручно.

  7. Висота ручок та їх конфігурація бути зручними для батьків.

  8. Кнопки блокування коліс та гальма - для безпеки.

  9. Система складання - незамінна під час виходу з під'їзду, підйомі сходами чи вході у транспорт.

Нарешті, обираючи коляску, відштовхуйтеся від ваших побажань та уподобань, та користуйтеся нею довго та із задоволенням.

теги: