28.02.2023, 19:12

Порівняння цін на вікна різних виробників за допомогою віконного калькулятора: як вибрати найбільш вигідну пропозицію

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Віконний ринок переповнений пропозиціями від різних брендів, виробників та постачальників. За запитом вікна калькулятор з'являється можливість розібратися з цим онлайн. Сьогодні вже ціла низка кампаній столиці пропонують користувачеві порахувати вартість свого замовлення самостійно. Знайти зручні та точні сервіси для вибору вікон необхідної конфігурації, порівняння цін та характеристик вже не так складно як 2-3 роки тому

"Онлайн розрахунок - завжди зручно і швидко".

Вікна складаються з цілого ряду комплектуючих різних виробників і все це впливає на вартість кінцевого виробу. На відміну від телефонних прорахунків, онлайн платформи дають можливість побачити все, що входить у загальну вартість, поміняти окремі елементи та подивитися на різницю в ціні.

Пластикові вікна калькулятор та конфігуратор

Онлайн розрахунок відкриває перед покупцем низку можливостей, яких раніше не могли запропонувати віконні компанії у телефонному режимі:

  • швидкий розрахунок у різних системах від різних брендів;
  • порівняння ціни та комплектуючих від десятків виробників;
  • інформування про терміни постачання онлайн;
  • допомога та підказки у правильному проектуванні конструкцій;
  • ознайомлення клієнта з усім асортиментом та можливостями постачальника;
  • інформування про діючі акції та бонуси.

Інтернет магазини вікон постійно працюють над покращенням функціоналу та швидкості роботи калькуляторів і в майбутньому вони мають повністю замінити телефонні консультації та продажі. Така оптимізація дає можливість скоротити витрати і дати вигіднішу пропозицію споживачеві.

Чи актуальні ціни у віконному калькуляторі?

Актуальність цін у калькуляторі залежить від ставлення до цього питання конкретної компанії. У Києві є інтернет-магазини, які регулярно оновлюють базу цін та гарантують можливість замовлення відповідно до цін на сайті. Досить часто на сайтах можна зустріти попередження, що калькулятор дає лише ознайомлювальні ціни, а для отримання точної вартості необхідно звернутися до менеджера. У такому випадку, можна порахувати вартість онлайн і через менеджера компанії для порівняння розбіжності.

Якщо є необхідність у моніторингу цін з метою вибрати найкращу пропозицію та замовити у конкретний момент – варто переконатися в актуальності цін калькулятора зателефонувавши менеджеру, а вже після – моніторити ціни, ловити акції та замовляти за максимально вигідною ціною.

Вибираємо найбільш вигідну пропозицію

Виробники пвх систем постійно покращують свої пропозиції та прагнуть бути найвигіднішими та найпривабливішими для клієнтів. Нерідко є можливість скористатися акцією та замовити більш сучасну, широку систему з трьома контрами ущільнення одного з німецьких брендів за ціною систем класом нижче іншого бренду. Такі акції бувають постійно і необхідно просто зловити момент. Саме для таких цілей онлайн калькулятор просто незамінний. Якщо замовлення вікон не є палаючим питанням – такий підхід до замовлення дозволить заощадити та встановити вікна за найкращою ціною.

Також є можливість зберегти файл з прорахунком і відправити на перевірку менеджеру компанії. Якщо магазин має таку опцію - можна підписатися на акції та оновлення цін, це гарантує, що найкраща пропозиція не пройде повз.
 

теги: