16.10.2024, 12:40

Чому для прання краще вибрати гель-капсули?

гель-капсули для прання

Чистий одяг - це базова потреба будь-якої людини. Багато господинь з великою увагою ставляться до прання, щоб не залишилося жодної цятки або неприємного запаху. Традиційно, для прання використовується порошок, а для освіження та надання приємного запаху - кондиціонер. Однак є й альтернатива, яка об'єднала у собі позитивні сторони всіх засобів, що використовуються для прання. Мова про гель-капсули https://prostor.ua/ua/vse-dlya-doma/sredstva-dlya-stirki/gelevye-kapsuly/, які вже себе зарекомендували з кращих сторін і в деяких будинках "витіснили" пральний порошок.

Що являють собою гель-капсули для прання?

Синтетичні капсули для прання наповнені мийкою рідиною (гелем), яка призначена для виведення забруднень із різних тканин (як штучних, так і натуральних). Прати гель-капсулами можна як вручну, так і в машинці. На відміну від гелю для прання, що продається у великих ємностях, капсули містять дозовану кількість гелю. Крім мийкого засобу в капсулах можуть міститися різні допоміжні речовини - відбілювач, кондиціонер, ароматизатор, що робить їх багатофункціональними.

Особливості використання

Гель капсули можна використовувати так само, як і звичайний пральний порошок. У процесі прання оболонка капсули розмивається і мийка речовина потрапляє у воду, де швидко розчиняється та допомагає впоратися із забрудненнями максимально швидко та ефективно. Алгоритм прання виглядає дуже просто:

  • капсулу необхідно помістити в барабан,
  • потім завантажуємо речі,
  • режим прання вибирається залежно від того, що ви перете, і жодним чином не підлаштовується під використання капсул.

Тепер залишилося почекати, поки процес прання завершиться, і насолоджуватися чистими, м’якими речами без забруднень та неприємних запахів.

Чому віддають перевагу гель-капсулам, а не пральному порошку?

Гель-капсули - не допоміжний засіб, тому ними можна повністю замінити пральний порошок, що і роблять багато господинь, незважаючи на те, що капсули з'явилися на ринку не так давно. Все тому, що прання з гель-капсулами - це:

  • просто (достатньо лише покласти капсулу в барабан);
  • ефективно (гель-капсули розчиняються швидше та краще проникають у структуру тканин);
  • без зайвих пошуків та розрахунків (не доведеться купувати кондиціонер, вибілювач або будь-який інший допоміжний засіб - є різні капсули з уже готовими, дозованими комбінаціями речовин);
  • акуратність (капсули не бруднять пральну машину, а також не залишають неприємних мильних розводів на одязі).

Для гель-капсул не є проблемою навіть плями кави або вина, з якими звичайні пральні порошки не завжди можуть упоратися, якщо не вдаватися до додаткових процедур. При цьому підібрати капсули під певний вид забруднень, тип прання, колір тканин досить легко. Мережа магазинів Prostor має величезний вибір гель-капсул від різних виробників, за різними цінами, для різних завдань. Якщо ви ще не спробували гель-капсули - варто обов'язково це зробити. Можливо, пральний порошок вам більше не знадобиться.