31.01.2023, 11:31

glo™: як використовувати та як працює технологія для нагрівання тютюну?

Ольга Станішевська | Всі новини автора

На правах реклами.

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.

Пристрої glo™ представлені наступними моделями: glo™ HYPER X2, glo™ HYPER+, glo™ PRO, glo™ PRO SLIM, glo™ HYPER+ UNIQ. Будь-яку модель ви можете купити на офіційному сайті glo™, у магазинах glo™ studio та glo™ pop-up. Під час покупки ви можете отримати консультацію, а також замовити безкоштовний тест-драйв glo™ (терміном до 21 дня).

Принцип роботи пристрою glo™ полягає у рівномірному нагріванні тютюну без горіння*, який може здійснюватися у двох режимах на вибір користувача:

  • у режимі Standard  —  до 240°C для моделі glo™ HYPER PLUS та до 250°C для моделей glo™ HYPER X2, PRO, PRO SLIM, HYPER+ UNIQ;
  • у режимі Boost  —  до 270°C для моделей glo™ HYPER X2, HYPER +, HYPER+ UNIQ та до 280°C для моделей glo™ PRO, PRO SLIM.

Як працюють пристрої glo™

Від правильного використання пристроїв glo™ буде залежати працездатність пристрою. Саме тому перед першим використанням рекомендується уважно ознайомитися з інструкцією, яка є у комплекті, або отримати інформацію на офіційному сайті чи у службі технічної підтримки за телефонами 0 (800) 50-90-80 або 8008.**

В залежності від того, які моделі гло (glo™) використовуються, їхні особливості роботи можуть бути різним. Але головний принцип залишається єдиним:

  1. Відкрити затвор у верхній частині пристрою;
  2. Натиснути кнопку управління та утримувати її 3 секунди до вібрації, після чого починається процес нагрівання;
  3. Через 10-20 секунд (в залежності від вибраної моделі та режиму нагріву) на корпусі засвітяться індикатори та пристрій завібрує, що свідчить про початок сесії.

Кількість послідовних сесій для кожної моделі різна:

  • glo™ HYPER PLUS   — до 4 сесій поспіль (до 20 сесій на одному заряді***);
  • glo™ HYPER X2  —  до 2 сесій (до 20 сесій на одному заряді);
  • glo™ PRO  —  до 4 сесій (до 20 сесій на одному заряді);
  • glo™ PRO SLIM  —  до 2 сесій (до 16 сесій на одному заряді)****;
  • glo™ HYPER+ UNIQ  —  до 3 сесій (до 20 сесій на одному заряді).

Не менш важливим під час використання пристрою є необхідність очищення, яке потрібно робити кожні 20 сесій під час використання режиму Standard або кожні 10 сесій, якщо користуєтеся режимом Boost. Завдяки своєчасному догляду за пристроєм glo™ забезпечується правильна робота та якісне насичення без сторонніх неприємних запахів.

*Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність.

** Дзвінки безкоштовні. Тільки для повнолітніх.

***При використанні у режимі Boost. За умови повністю зарядженого акумулятора та може відрізнятися залежно від поведінки користувача.

**** За умови повністю зарядженого акумулятора та може відрізнятися залежно від поведінки користувача.