31.05.2023, 15:42

Вибирайте стелажі правильно: що повинні знати власники магазинів

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Будь-яка маркетингова стратегія магазину роздрібної торгівлі базується, серед іншого, на правильному представлені та якісній демонстрації товарів. Саме тому магазини, що правильно оснащені, мають більше шансів на успіх. Стелажі торгові є необхідним елементом представлення та просування продукції споживачам. Часто саме біля них відбувається перше знайомство клієнта з брендом або певним товаром. Від дизайну та типу торгового обладнання залежать враження покупця, а також його бажання у майбутньому відвідувати певний магазин. Тож власникові слід заздалегідь подбати про правильне облаштування території.

Що таке стелажі-гондоли

Це окремо стоячі конструкції, які утворюють магазинні ряди. Двостороння експлуатація дозволяє отримати доступ до товарів з обох сторін. Таким чином доступ покупців до продукції покращується вдвічі. Обладнання можна використовувати різними способами, вибираючи та замінюючи елементи відповідно до потреб. Наприклад, вироби з перфорованими стінками, дозволяють використовувати спеціальні гачки для навішування виробів. Це рішення повністю змінює принцип роботи гондоли. Завдяки цьому ви можете комбінувати на стелажі продукцію різних типів, форм та розмірів.

Окрім гондол ви можете придбати також кутові або односторонні моделі. Вони дозволяють найбільш раціонально використати вільний простір біля стіни.

Якими є головні переваги сучасних стелажів

Звісно ж, підприємцям краще надавати перевагу сучасним професійним конструкціям. Вони відрізняються:

  • простою та перевіреною конструкцією. Якість професійного обладнання підтверджена відповідними сертифікатами;
  • висока гнучкість налаштування. Дозволяє модифікувати стелажі для товарів у відповідності до їх типу та розміру, а також інших потреб. Наприклад, перфоровані моделі можна швидко переобладнати для розміщення навісного товару, за потреби додати полиці або корзини. Завдяки цьому можна модифікувати обладнання відповідно до оновлення асортименту товарів;
  • можливість змінювати планування торгової зали. Наприклад з кількох настінних виробів можна створити один стелаж-гондолу або ж зробити фронтальний торець для кращого представлення виробів. Розбірні стелажі неважко перемістити за потреби.

Отже сучасне торгове обладнання надає підприємцям великий спектр можливостей. Водночас воно є зручним та практичним у повсякденному використанні.

Источник: https://avalaks.com.ua/

теги: