Лосьйон-ром після гоління - унікальний засіб для догляду за шкірою обличчя

Татьяна Землянко | Всі новини автора
мужчина

Почувши слово ром, нам відразу звично спливає у пам'яті спиртний напій, але це унікальний засіб, який допомагає зробити процедуру гоління приємною. У чоловічій косметиці існує безліч різних варіантів для догляду за шкірою обличчя. Кожен з видів має широкий асортимент для вибору. Сьогодні ми розглянемо більш докладно лосьйон після гоління - ром.

Гоління вважається одним з основних процедур для чоловіків по догляду за собою. Але в той же час всім знайомі і його наслідки: порізи, роздратування, печіння та інші неприємні відчуття. Лосьйон-ром після гоління якраз і був створений для того, щоб боротися з такими проблемами. Він служить ідеальним доповненням до чистого гоління і гідно замінить традиційний одеколон після гоління.

Переваги цього засобу

  • Освіжає і тонізує шкіру.
  • Знімає почервоніння і хворобливі відчуття.
  • Загоює ранки і зволожує.
  • Забезпечує почуттям свіжості і легкості на цілий день.
  • Містить компоненти природного вмісту.
  • Не залишає слідів на шкірі і одязі.

Читайте також: Як доглядати за бородою

До складу лосьйону з приємним істинно джентльменським ароматом входять нотки запашного лавра, насичених спецій і рому. Цей засіб чудово підходить власникам жирної та комбінованої шкіри. Тим, кому дуже подобається аромат лосьйону, але не підходить тип шкіри, через кілька хвилин після використання засобу потрібно нанести на обличчя зволожуючий крем.

Як правильно користуватися лосьйоном

Після закінчення процедури помийте обличчя холодною водою, щоб видалити залишки кошти для гоління, гель, піну або крем. Також це зменшить відчуття печіння, так як пори відкриті. Тепер просто промокніть шкіру рушником, не витираючись. На долоню візьміть трохи лосьйону, приблизно одну чайну ложку - більше не потрібно, якість не залежить від кількості. Розітріть між долонями і на ще вологе обличчя нанесіть його рухами, втирати в шкіру не слід. Можна користуватися ватним диском. Наступним кроком можете нанести на обличчя крем, яким ви зазвичай користуєтеся.

Щоб правильно підібрати лосьйон відповідно до типу своєї шкіри, обов'язково читайте його склад та інструкцію, перевіряйте запах. Неодмінно враховуйте це і орієнтуйтеся на особливості шкіри обличчя. Не забувайте, що косметику для гоління слід вибирати з однієї лінії засобів: так ці кошти будуть доповнювати один одного і якісніше доглядати за шкірою обличчя.

Цей лосьйон не зобов'язаний подобається всім, але той, хто оцінить його запах, користуючись ним, отримає чудовий настрій і бадьорість на цілий день. Вдалого вам придбання.