11.03.2021, 21:56

Мода весна-літо 2021

Татьяна Землянко | Всі новини автора
мода

З приходом весни особливо мріється про новий образ і стиль. Саме мода допомагає жінці виглядати елегантно і красиво. Сьогодні ми розглянемо модні тенденції і кольори, які є більш актуальними з приходом нового сезону. Ми приділимо особливу увагу нашим милим дівчатам і жінкам. Зосередимося на повсякденному одязі, так би мовити вуличній моді.

Грядущий сезон порадує нас яскравими і насиченими кольорами, а для любительок пастельних тонів, таких, як гірчичний, пудра, досить прикрасити яскравим аксесуаром і ви в тренді. Підкреслити свою екстравагантність ви зможете яскравими відтінками червоного, винним кольором та бордо, а сірий і грифельний відтінок підійдуть будь-якій модниці.

Читайте також: Наймодніший жіночий одяг на весну-2021

Весна, як і раніше нам дарує одяг в смужку та клітку, на додаток об'ємні хустки, шалі, пуловери, брюки та спідниці, джинси з високою посадкою - цей стиль припаде до душі багатьом модницям. Верхній одяг має свою оригінальність: пончо, хутряні жилети або моделі з хутряною обробкою, накидки і плащі, куртки прикрашені принтом. До речі, куртки можуть бути шкіряні, замшеві, вельветові і джинсові, на будь-який смак. Джинс буде з нами знову у вигляді «варенки».

Об'ємні лацкани, коміри, оголені плечі, безформні моделі, а також шкіряні і лакові речі - прекрасний вибір на ваш смак. У сезоні весна-літо модною ізюминкою є шнурівка, саме вона дозволяє створювати образи стильними й незвичайними. На сьогоднішній день шнурівка доповнює не тільки взуття, а й спідниці, сукні, кофти. Не забуваємо ще про деякі важливі елементи вашого гардеробу - це ремені, пояси, сумочки, а також сережки та браслети.

Взуття, звичайно, грає чимало важливу роль і доповнює обраний стиль. Все також залишається в моді і притягує чоловічий погляд тонкий високий каблук, моделі на низькому ходу, стійкому каблуці, платформі і обов'язково спортивний стиль.

Читайте також: 5 моделей весняних пальто, які ви будете носити довгі роки

Популярність цього сезону завоювали речі в'язані гачком, якими можна доповнити і просто прикрасити блузки, сукні та спідниці. До нас знову повертаються штани з воланами, кльош, мереживні вставки, оборки, банти і багатоярусні деталі - цей стиль додасть милим дамам жіночності.

Літо нам принесе легкі прозорі моделі, наприклад шифон, мереживна тканина, з неї відмінно виглядає брючний костюм трійка. Як і раніше залишаються в моді короткі шорти з абсолютно різних тканин.

Розібравшись зі стилем і кольорами в прийдешньому сезоні, давайте не будемо забувати про правильний підбір одягу і аксесуарів, щоб створити собі дійсно стильний образ.