06.10.2021, 10:43

Вибираємо надійну парасольку від дощу

Татьяна Землянко | Всі новини автора
зонт

Осіння пора зазвичай супроводжується дощами, і, звичайно, всім хотілося б мати надійний захист від негоди. Для цього існує відмінний аксесуар на будь-який смак - парасолька. Це досить демократичний елемент стилю, тому що виробники не скупляться на різні моделі абсолютно для всіх - для жінок, чоловіків і навіть для малюків. Ринок рясніє величезним вибором, і сьогодні ми розглянемо варіанти різних парасольок.

Цей аксесуар потрібно мати кожній людині, в ідеалі - не один, щоб застосувати його під будь-який стиль, випадок або настрій. Наприклад, маленьку складану парасолька дуже зручно носити в сумці або рюкзці, вона вважається найпопулярнішою моделлю, але під нею неможливо сховатися від дощу удвох, а парасольку-тростину неможливо заховати. Саме для таких випадків і стануть в нагоді різні моделі парасольок. 

Читайте також: Універсальний аксесуар: як вибрати парасольку? 

При виборі свого варіанту в першу чергу потрібно конкретно визначитися, для кого купується парасолька: для чоловіка, жінки або дитини. Вона повинна бути не тільки красивою, але і міцною, якісною, яка зможе вас захищати від дощу тривалий час. 

Види парасольок

Парасолі діляться на три види за типом механізму. 

Автоматична - парасолька такої моделі відкривається за допомогою натискання кнопки, легко складається назад, зручна у використанні, компактна. Зазвичай такі парасолі якісні і не можуть бути дешевими, рівносильно як дешева парасоля не буде якісною.

Напівавтомат - відкривається за допомогою кнопки, але закриття проводиться вручну, ціна і якість середня.

Механічна - до цього виду відносяться парасолі-тростини. Вони громіздкі, неповороткі, але саме вони вважаються найбільш міцними і довговічними. До того ж, вони не тільки захистять від дощу, але і додадуть вашому стилю індивідуальність. Відкриваються і закриваються повністю вручну.  

Каркас 

Буває сталевий, алюмінієвий, з вуглепластика і скловолокна. Самим міцним каркасом, який витримує будь-який порив вітру, вважається сталевий каркас. 

Читайте також: Як правильно вибрати парасольку 

Матеріал 

Для купола парасольки теж є різні варіанти: нейлон, сатин, поліестер, сатин і епонж. Тут головне, щоб матеріал міг відштовхувати вологу і служити вам вірою і правдою довгий час. 

Поділ за належністю 

Чоловіча парасолька - масивна, важка, дозволяє бути чоловікові джентльменом, вкриваючи жінку під своэю парасолькою від дощу.

Жіночий вид - має безліч різних відтінків за кольором і дизайном, прикрашається стразами, візерунками.

Дитяча парасолька - практична і стійка, легко витримує падіння і удари. Часто дуже яскраві, з принтами мультиплікаційних героїв.

Зі зручною, відповідною за всіма параметрами парасолькою, вам не зіпсує настрій дощова погода, і ви сміливо зможете гуляти під дощем, вкрившись надійним куполом. Вдалої покупки.