10.01.2022, 13:43

Модний манікюр-2022: 5 головних трендів року

Віктор Білий | Всі новини автора
5 трендов на модные ногти

Матовий, блискучий, різноколірний - незалежно від того, які нігті ви виберете у 2022 році, важливо пам'ятати, що в новому сезоні найактуальнішим трендом в дизайні нігтів (крім класики) стане анімалістичний принт.

Нейтральний манікюр

Просто, але елегантно. Нігті в класичному стилі - ідеальний вибір, коли ваша робота має певний дрес-код і не допускає викликають деталей і аксесуарів. Натуральні або нейтральні нігті завжди будуть в моді та з'являться в найважливіших тенденціях.

Модні нігті: мікрорельєфи

Якщо ви не прихильниця яскравих кольорів, віддаєте перевагу витонченість в укладанні, макіяжі та в тому числі в манікюрі, тоді цей тренд для вас. Тут найголовніше - це деталі: крихітні сердечка, зірочки, точки, квіти, іншими словами, все, що душі завгодно. Їх можна намалювати самостійно або використовувати наклейки.

Читайте також: Гель лак на короткі нігті

Темно-синій манікюр

У 2022 році став хітом темно-синій манікюр. Натхненний морським мотивом, він відмінно виглядає, наприклад, в поєднанні з золотими прикрасами та монохромним луком.

Френч, але в іншому варіанті

Вже кілька сезонів нейл-стилісти пропонують нам французький манікюр, але вже в новій версії. Тепер модно експериментувати з квітами та візерунками. Пограйте з підбором відтінків або нанесенням лаку, наприклад, у вигляді ніжних хвиль або написів. Деталі тут будуть знову грати головну роль.

Читайте також: Фрезера: особливості конструкції та основні технічні параметри

Модні нігті-2022: сильні пастелі

Ніжно-блакитний? М'ята? Жовтий або рожевий? Все відмінно звучить, особливо якщо скласти всі ці кольори разом. Наприклад, у вигляді шахової дошки або половинок нігтьової пластини: одна, наприклад, буде синьою, а інша частина – солом'яною. Хоча пастель зазвичай має ефект делікатності, тренд в цій версії відносно сміливий. Іноді можна дозволити собі «божевільну» навіть в манікюрі.