26.10.2020, 19:46

Як правильно вибрати портативну колонку

Татьяна Землянко | Всі новини автора
колонки

Сучасна техніка не перестає нас радувати новими пристроями для нашого комфорту. Вже давно ніхто не зберігає і не слухає музику на касетах і навіть на дисках. Наскільки стало зручно завантажити улюблену музику в телефон або на комп'ютер і слухати у будь-який час - можна просто включити і слухати онлайн. Сьогодні здобула велику популярність портативна колонка. Розглянемо цей пристрій докладніше.

Портативна колонка зробить ваш відпочинок комфортним: її можна взяти з собою на пляж, на природу, у гості і вона пожвавить ваше проведення часу. Блютуз-модель компактна, має невелику вагу і розмір, звучання гучне і досить потужне зі стереозвуком. Існують моноколонкі, які важать 130 г і їх можна носити у кишені. Звичайні моделі тримають батарею при безперервному звучанні до шести годин, але є моделі, які можуть працювати до 24 годин на добу. Тому пристрій слід вибирати з урахуванням ваших потреб.

Читайте також: Power Bank: критерії вибору портативного зарядного пристрою

Перш ніж вибирати таку колонку, слід подумати, для якої мети ви її купуєте і де збираєтеся її застосовувати. Існують кишенькові, настільні та підлогові моделі.

  • Кишенькові моделі - відрізняються маленьким розміром і вагою, можна вільно носити в кишені. Потужності для невеликої кімнати цілком вистачить, вона наповнить її приємним і якісним звучанням. Може працювати до п'яти годин, тому сміливо беріть колонку з собою на відпочинок.
  • Настільні колонки - на цінову категорію пристрою впливають різні технічні параметри, тому для прослуховування гри буде досить дешевої моделі, а для якісного звучання музики слід вибирати відповідну модель. Звертайте увагу на частотний діапазон від 20 до 20 000 Гц. Трансляція звуку йде через кабель і бездротове підключення Bluetooth і Wi-Fi. Чим більше портів на пристрої, тим більше сумісності з іншими девайсами.
  • Підлоговий пристрій - зроблено досить габаритним, але має більше функцій, і переносити його зручно завдяки ручці. Володіє шикарним звучанням незалежно від місця (вулиця або приміщення), є два режими перемикання.

Практично всі моделі вологостійкі, і раптовий дощ не зіпсує вам свято. Є моделі колонок з підсвічуванням, з повноцінною ілюмінацією під такт музики, і завдяки такому дизайну ви можете удома влаштувати чудову вечірку. Яку б ви не вибрали портативну колонку, будь-яка модель вам додасть у житті радості і веселощів. Насолоджуйтесь якісним звучанням улюбленої музики і вдалою вам покупки.