30.01.2021, 12:04

Volvo V40 Cross Country: коли стиль зустрічається з пригодами

Ольга Станішевська | Всі новини автора
Вольво

Якщо запитати випадкового перехожого, з чим у нього асоціюється скандинавський стиль, він, ймовірно, відповість — з облаштуванням інтер'єру. Ті, хто більше цікавиться дизайном, можливо, приведуть в приклад поняття, які зазвичай характеризують цей стиль: білий, пастельні тони, великі простори, світлі приміщення і мінімалізм. І, напевно, мало хто згадає, що такими характеристиками можна описати не тільки інтер'єр квартири, але і ... автомобіля. Саме такі рішення застосувала Volvo в моделі V40 Cross Country, який поєднує в собі унікальний, впізнаваний стиль, яскравий дизайн, функціональність і, звичайно ж, безпеку руху.

Візуальна зручність

Volvo V40 Cross Country - це компактний хетчбек, який ідеально підходить і як місткий сімейний автомобіль, так і автомобіль, експлуатований на далеких маршрутах. Цьому сприяє той факт, що неординарні ходові якості він пов'язує з декількома функціональними рішеннями, які забезпечують безпечний плавний хід і можливість швидкої адаптації навіть недосвідчених водіїв.

Очевидно, що в цій моделі конструктори Volvo хотіли показати найкращі якості цього бренду: з одного боку, надійність в будь-яких, навіть найскладніших умовах, а з іншого — унікальний стиль, який як в автосалоні, так і в просторому інтер'єрі, нагадує кращі зразки скандинавського стилю.

Особливо до найдрібніших деталей продумана панель управління — всі поверхні виготовлені з високоякісних матеріалів, а система зберігання і приладова панель були розроблені з глибоким знанням користувацького досвіду і є вельми функціональними, а їх використання відбувається інтуїтивно.

Volvo V40 Cross Country

Дуже велику увагу приділено простору, яке змушує водія практично підключатися до зовнішнього світу — таке враження, серед іншого, створюють велике панорамне лобове скло і безкаркасні дзеркала заднього виду.

Зовнішній вигляд

Зовні V40 CC виглядає нітрохи не гірше — інженери подбали про нові лаки для кузова, які являють собою дуже яскраві, свіжі кольори, відповідні силуету автомобіля і, безумовно, виділяють його на тлі інших автомобілів. У порівнянні з попередніми моделями, змінився також "гриль" (радіаторна решітка), який надає кузову трохи хижого характеру. Завершенням цього способу є три дизайну обода, є синонімом сучасного скандинавського стилю, а також високотехнологічні світлодіодні фари, які підкреслюють широку, злегка атлетичну фігуру автомобіля.

Volvo V40 Cross Country

Технології

Новий Volvo V40 Cross Country - це також дуже високотехнологічне авто, яке має ряд систем, що полегшують водіння і забезпечують його безпеку. До них можна віднести, наприклад, систему Volvo On Call, яка дозволяє управляти автомобілем одним натисканням кнопки — завдяки вбудованому в машину з додатком для смартфона. Крім того, завдяки Sensus Connect і вбудованим підключенням USB, ви можете бути в вашому автомобілі постійно онлайн.

Інженери подбали також про такі важливі зручності, як адаптивний круїз-контроль Queue Assist, яка стежить за автомобілями, що попереду і підтримує безпечне гальмування і прискорення, значно збільшуючи комфорт при їзді та покращуючи маневровність.

Volvo V40 Cross Country - це, безумовно, унікальний автомобіль. Оглядаючи його зовні, можна спостерігати масивні атлетичні форми, але варто сісти в сидінні водія, то відразу відчувається простір і неймовірна легкість водіння. Електроніка в цій моделі не заважає, а, навпаки, — її рівно стільки, скільки потрібно, і вона виконує свої функції без нарікань. Тому, якщо ви любитель витонченого мінімалізму в дизайні й високій продуктивності двигуна, а також комфортного управління, то, звичайно, це авто для вас.