30.04.2021, 20:34

LED світильник для акваріума - економічність, довговічність і надійність

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Якщо ви вирішили купити акваріум і поселити в ньому красивих рибок, вам варто заздалегідь подбати про його освітлення. Без світла риби, рослини та мікроорганізми не зможуть нормально існувати та, у підсумку, загинуть.

На ринку представлені різноманітні варіанти джерел світла — від люмінесцентних ламп до LED світильників. LED світильник для акваріума створить найбільш комфортні умови для рибок і інших підводних мешканців. Такі лампи підійдуть, як для морських, так і для прісноводних акваріумів.

Лампа і режим підсвічування

Важливо не тільки придбати хорошу лампу, а й звертати особливу увагу на режим підсвічування. Необхідно знати, скільки часу в акваріумі має бути світло. У багатьох риб тривалість світлового дня становить майже 12 годин. Це обумовлено тим, що вони походять з тропіків, тому їм потрібно створювати максимально комфортні умови.

LED світильники — безпека та економія

Розібратися у всіх тонкощах життя мешканців акваріума допоможуть консультанти спеціалізованих магазинів. Вони також стануть помічниками у виборі LED світильників. На сайті Bycollar.com ви ознайомитеся з різноманітними економічними лампами, які призначені для акваріумів відкритого типу і з кришками. Переваги світильників торгової марки Aqualighter оцінили багато покупців. Про якість та довговічності товарів кажуть численні позитивні відгуки. Вони споживають невелику кількість енергії та здатні висвітлити місткості до 10 літрів. При цьому — абсолютно безпечні, а інтенсивність світіння легко піддається регулюванню. За бажанням можна використовувати підсвічування різних кольорів — від червоного до синього. Однак краще включати саме білий світ, звичний для риб і рослин.


Існують моделі ламп, які оснащені пультом дистанційного керування.

Світлодіодні світильники для акваріума на сайті Bycollar.com можуть придбати не тільки жителі Києва, доставлення товару здійснюється по Україні за допомогою «Нової пошти».

Останнім часом все більше людей встановлюють LED освітлення в акваріумах. Правильні лампи — це запорука того, що ваші рибки будуть здоровими, а рослини не загинуть. Світлодіодні світильники — це ідеальне джерело підсвічування. Вони не мають жодного впливу на температурний режим води. У порівнянні з лампами розжарювання, вони скорочують витрати на освітлення акваріума в кілька разів.

теги: