09.07.2024, 20:02

Вибираємо чохол на Apple iPhone 16 Pro

чохли на Apple iPhone 16 Pro

Достатньо одного недбалого руху, щоб випадково зіштовхнути або подряпати дорогий смартфон. На щастя, уникнути неприємних ситуацій можна, якщо захистити свій гаджет. Ви плануєте стати власником "яблучного" смартфона останнього покоління? Тоді чохли на Apple iPhone 16 Pro - це перше, про що варто задуматися, вибираючи майбутні аксесуари.

Чохли розкривають таємницю майбутнього флагмана

Не лише поціновувачі бренду, а й уся світова спільнота чекають настання осені. Саме у вересні відбудеться презентація флагмана iPhone 16 Pro. Попри те, що навіть за всього бажання завестися смартфоном до офіційної презентації ніхто не владен, деякі ресурси вже пропонують здійснити попереднє замовлення. Здається, намічається бурхливий ажіотаж! Разом з тим, з самого початку відкрити завісу на зовнішній вигляд флагмана допомогли саме чохли. Коли в мережі з'явилися фото чохлів Apple iPhone 16 Pro, усім стало зрозуміло, на що буде схожий майбутній гаджет. Побачити чохли, зрозуміти, як виглядатиме флагман і навіть замовити їх, напередодні майбутньої покупки, можна в інтернет-магазині Frontalka. Зокрема, тепер зрозуміло, що iPhone 16 Pro зберігатиме квадратний блок камери, при цьому габарити трохи зростуть.

Чи варто купувати чохли на Apple iPhone 16 Pro зараз?

Не слід тягнути до останнього із покупкою аксесуарів. Говорячи про таку дорогу техніку, краще заздалегідь створити умови, за яких гаджет буде в безпеці. Звичайно ж, техніка Apple виглядає привабливо, але краще, якщо вона буде захищена гарним чохлом. Тим паче деякі моделі допускають можливість не приховувати заповітне яблучко на корпусі.

Як вибрати чохол на Apple iPhone 16 Pro?

Захист може бути не тільки надійним, але й симпатичним. Інтернет-магазин Frontalka пропонує:

  • чохли-книжечки;
  • ударостійкі бампери;
  • силіконові (у тому числі топові прозорі) чохли.

Також є можливість вибрати відповідний колір захисного девайса.

Експерти магазину зазначають, що найоптимальнішим варіантом є комбінована накладка (силікон + полікарбонат). Якщо ви випадково упустите смартфон - комбінований захист не допустить плачевних наслідків. А якщо ви людина дуже акуратна і просто хочете застрахувати Apple iPhone 16 Pro від можливих подряпин - чудово підійде чохол-книжечка.

Скільки коштує чохол Apple iPhone 16 Pro?

Універсальної ціни аксесуарів на продукцію Apple немає в принципі. Кожен може орієнтуватися на свій бюджет. Чохли на Apple iPhone 16 Pro можуть коливатися в ціні від 99 до 1999 грн. Все залежить від матеріалів, з яких вони виконані, а також від бренду та дизайну. Традиційно, фірмові або дизайнерські чохли “з особливостями” коштуватимуть дорожче. Кожен сам може вирішити, що вибрати: брендовість, унікальність або практичність. Скільки коштуватиме флагман - точно поки невідомо, але придбати захисні аксесуари до того, як почався ажіотаж, - це внесок у спокій щодо цілісності свого очікуваного гаджета.

теги: