25.07.2020, 12:28

Смертельна ДТП: на трасі під Києвом автобус з людьми зіткнувся з фурою

Киевская, ДТП

У Київській області вантажівка протаранила автобус з людьми, які поверталися з відпочинку на морі. Учасниками аварії, в результаті якої загинула як мінімум одна людина, стали автомобіль Volkswagen, вантажівка MAN та автобус.

ДТП сталося на на 54 км траси "Київ - Чернігів" в Броварському районі біля села Семиполки вранці 25 липня. Про це йдеться в повідомленні Facebook-спільноти "Київ Оперативний", передає Час Пік.

За попередніми даними, автомобіль Volkswagen виїхав на смугу зустрічного руху і зачепив ліве колесо у фури. Від удару вантажівку понесло на автобус з людьми, який їхав у зустрічному напрямку. Після зіткнення автобус вилетів з дороги в кювет.

 Киевская, ДТП

"За попередніми даними, водій авто Volkswagen рухаючись, в напрямку Чернігова виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з вантажним автомобілем MAN. Від зіткнення у вантажіки відбулося пошкодження колеса, внаслідок чого некероване авто виїхало на зустрічну смугу та скоїло зіткнення з пасажирським автобусом MAN. Від удару автобус з’їхав на узбіччя, де перекинувся", - йдеться в повідомленні прес-служби Патрульній поліції Київської області.

Жертвою ДТП став водій легкового авто, який отримав травми, не сумісні з життям.

За словами свідків, в автобусі їхали люди, які поверталися додому після відпочинку на морі. Попередньо, постраждали 9 осіб, які були госпіталізовані.

Киевская, ДТП Киевская, ДТП Киевская, ДТП Киевская, ДТП

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>