19.10.2020, 14:51

"Дівчатка дозріли": З поїзда "Львів-Київ" поліція зняла двох неадекватних подруг

С поезда "Львов-Киев" полиция сняла двух неадекватных подруг

Дві дівчини, влаштувавши п'яний дебош,"поставили на вуха" поліцію та всю ніч "розважали" провідників та пасажирів нічного поїзда"Київ-Львів". Рух поїзда довелося зупинити, а неадекватних подруг висадити.

Двох дівчат висадили з нічного поїзда "Київ-Львів" після того, як вони влаштували гучну гулянку в своєму купе. Про це повідомляє "Київ Оперативний", публікуючи відповідне відео, передає Час Пік.

"Потяг "Львів - Київ" розбурхали дві малолітні особи - 17 та 19 років. Дівчата буянили від самого Львова - бухали, слухали музику, кричали, бігали голі по вагону, курили прямо у вагоні, не зважали на зауваження.

Щоб ви розуміли, було настільки голосно, сусідні купе переселили до іншого вагону.

Всьому приходить кінець, а тому на станції "Шепетівка" начальник потягу прийняв рішення висадити неадекватних дівчат. Самі сходити вони не схотіли, а тому довелося їм допомогти", - йдеться в повідомленні.

Варто відзначити, що користувачі мережі бурхливо відреагували на новину та активно коментують побачене. Багатьох жахнула поведінка молодих дівчат. Деякі відзначають, що вони "легко відбулися" і варто було б дебоширок покарати суворіше.

Обережно! На відео присутня ненормативна лексика.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк