11.11.2020, 12:59

ДТП у Дніпрі: 5 розбитих авто, 1 людина загинула, є постраждалі

Днепр, ДТП

Поліція затримала водія, який у Дніпрі влаштував ДТП за участю п'яти автомобілів. В результаті аварії загинула жінка, ще дві людини травмовані.

ДТП сталася 11 листопада близько 1:20 ночі в Індустріальному районі Дніпра на просп. Слобожанському. Водія автомобіля "Infiniti" затримано в порядку ст. 208 КПК України. Йому буде вручене повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Днепр, ДТП

Попередньо встановлено, що 21-річний водій автомобіля Infiniti Q60, рухаючись на заборонний сигнал світлофора, на перехресті просп. Слобожанський та вул. Калинової зіткнувся з автомобілем Honda. 

Від удару під час некерованого руху сталося зіткнення ще з трьома автомобілями, які стояли на перехресті на червоний сигнал світлофора.

Як повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Дніпропетровській області, в результаті зіткнення Honda продовжила некерований рух по проїжджій частині та скоїла зіткнення з автомобілями Audi (під керуванням громадянина 1995 р.н.), Mazda (під керуванням громадянина 1997 р. н.) та Mazda (під керуванням громадянина 1997 р. н.).

В результаті ДТП постраждали дві людини: водій автомобіля Honda госпіталізований в Дніпропетровську обласну клінічну лікарню імені Мечникова та пасажир автомобіля Infiniti, який госпіталізований в Дніпропетровську міську клінічну лікарню №6. 

На жаль, пасажирка автомобіля Honda від отриманих травм загинула на місці аварії. 

Деталі дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронні органи.

Днепр, ДТП Днепр, ДТП

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк