14.12.2020, 14:56

Смертельне селфі: У Львові від удару струмом загинула 15-річна дівчина

Во Львове от удара током погибла 15-летняя девушка

У Львові при спробі зробити екстремальне селфі загинула 15-річна дівчина. Дівчина померла в результаті ураження електричним струмом на території товарного парку залізничної станції "Підзамче".

Як встановили поліцейські, дівчина померла в результаті ураження електричним струмом під час того, як робила селфі на товарному вагоні та доторкнулася до лінії електропередач, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Львівської області.

Повідомлення від медиків надійшло на оперативну лінію "102" 14 грудня близько 01:30. Тіло дівчини без ознак життя було виявлено на території товарного парку залізничної станції "Підзамче" на вулиці Богдана Хмельницького у Львові.

Правоохоронці встановили особу загиблої 15-річної дівчини, про зникнення якої напередодні повідомили її батьки. За їхніми словами, дівчина пішла з дому ввечері 13 грудня та не повернулася.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою "нещасний випадок".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк