17.05.2021, 20:07

Збив чотирьох підлітків: Винуватцю смертельної ДТП на Луганщині обрали запобіжний захід

Марина Началова | Всі новини автора
дтп

Водія, який на Луганщині скоїв наїзд на чотирьох підлітків, взято під варту без права внесення застави.

Про це повідомила прес-служба Луганської обласної прокуратури, передає Час Пік.

За принципової позиції прокурорів Сватівської окружної прокуратури Луганської області до водія, який підозрюється у спричиненні дорожньо-транспортної події  за участі чотирьох неповнолітніх дітей, застосовано найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою строком на 60 днів без права внесення застави.

Таке рішення сьогодні, 17 травня 2021 року, ухвалив Сватівський районний суд Луганської області, підтримавши доводи прокуратури.

Дії підозрюваного кваліфіковано як порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

Досудове розслідування проводиться Сватівським районним управлінням поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області. Кримінальне провадження перебуває на контролі керівництва Луганської обласної прокуратури.

Нагадаємо, аварія трапилася 14 травня 2021 року близько 22:50 у с. Містки Сватівського району. 34-річний водій, перебуваючи за кермом автомобіля «Renault Megane» у стані алкогольного сп’яніння, здійснив наїзд на чотирьох підлітків, які рухалися узбіччям автодороги у попутному напрямку. Один хлопець загинув на місці, троє його друзів були госпіталізовані з численними травмами.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: